Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Το χειρόγραφο του αυτοπυρποληθέντος Φαρμακοποιου στην πλατεία Συντάγματος!!!


Πρίν πολλά χρόνια ένας Έλληνας φοιτητής ο Κώστας Γεωργάκης που το 1970 αυτοπυρπολήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1970 στη Γένοβα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς της Ελλάδας.

Σήμερα 4 Απριλίου 2012 ένας ηλικιωμένος, πιθανότατα παππούς μικρών παιδιών, σίγουρα πατέρας,στην καρδιά της Ελλάδας, μπροστά στον πάλε ποτέ ναό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,των ανθρωπινών δικαιωμάτων και της θεμελίωσης των ιδανικών του πιο ιστορικού έθνους του πλανήτη,ως ύστατο διάβημα, ΤΊΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ!

Σου κάνει εντύπωση φίλε Γιάννη θα μου πεις...τόσα γίνονται κάθε μέρα, ζώες χάνονται στο βωμό της δημοκρατίας των μνημονιων και του ΔΝΤ, ήταν λογικό να σπάσει το ηθικό του απλού μικροαστού και να τινάζει τα μυαλά του στον αέρα, αφού το ίδιο το σύστημα που υπηρέτησε και όλη η ηθική του έχει ξεπέσει και τώρα ζητάει τα ρέστα του...

Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει πολλά απο το 1970 μέχρι το 2012, σαφώς αλλάξε το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα αλλά και πάλι ο λαός βρισκόνταν σε ύπνωση 42 χρόνια και τώρα προσπαθεί να ξυπνήσει και να αντισταθεί, μόνο που η αντίσταση του φοβάμαι ότι γίνεται χωρίς να έχει το επίπεδο της αφύπνισης των συνείδησεων μας.
Η συνείδηση μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάμε τον ΚΩΛΟ μας και την πάρτυ μας, ούτε να κάνουμε κριτική με βρισιές χωρίς επιχειρήματα, να γίνουμε κόκκορες σε κοτέτσια, η συνείδηση μας δεν πρέπει να έχει εξουσιαστικές τάσεις αλλά να έχει τον γνώμονα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ η οποία θα σπάσει τις αλυσίδες του συστήματος και της αποχαύνωσης .

Το να πάρεις ατομικά  όπλα όπως λέει ο ήρωας ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ  δεν έχει ουσία αν δεν υπάρξουν μαζικές αφυπνισμένες κινήσεις των πολιτών, εαν οι πολίτες έχουν ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ τα δεσμά του άρρωστου μυαλού που μας έχει φέρει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και ο ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ σε ένα μαζικό και ικανοποιητικό επίπεδο τότε ναι αξίζει το κόπο, τώρα όμως που ο κάθε νεοΈλληνας κάνει χαβαλέ στην τηλεόραση, που απλά λέει ένα λυπηρό συγγνώμη (όπως ο αλήτης Βενιζέλος) και απλά εκφράζει μέσα απο το twitter και το facebook την αγανάκτηση του έστω σε ένα επίπεδο...τότε τα όπλα θα στραφούν εναντίον μας!!!

Πάντως οι ένοχοι ειναι πολλοί  ειναι οι ενάρετοι, οι τίμιοι και οι δημοσιογράφοι όπως λέει και το τραγούδι απο τους Αδιέξοδο(γράφτηκε για την δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά στην όδο Στουρνάρη απο τον Μελίστα)

 
ΥΓ Οι δήμιοι ειναι αθώοι...οι ενοχοί  ΝΕΚΡΟΙ!!!
YΓ1
Βρήκα την ανάρτηση και το χειρόγραφο απο το ιστολόγιο Βαθύ Κόκκινο και το συγχαίρω που κράτησε μια ηθική στάση σε σχέση με άλλα ιστολόγια που προσπάθησαν να ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ την χειρόγραφη επιστολή

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα φίλε μου και συντοπίτη... Αυτή όντως είναι μια άλλη προσέγγιση του θέματος και σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με εναν ξεχωριστό συλλογισμό... χωρίς ακρότητες και χωρίς ύμνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή