Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η πολιτική της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας ειναι υπεράνω απο τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ


Δεν ειμαι πολιτικός ειμαι πολιτικόν όν και ξεκινάω έτσι το κείμενο τούτο για να δείξω τον τρόπο σκέψης σε μια ρημαγμένη χώρα που όλοι κοιτάν το συμφέρον τους.

Είχα την εντύπωση ή μάλλον το όραμα ότι μπορεί μέσω της οικονομικής κρίσης ο νεοΈλληνας μπορεί να ενωθεί και να εκφέρει μια διαφορετική γνώμη και άποψη αλλά δυστυχώς έκανα ένα τεράστιο λάθος.

Όχι μόνο ο καθένας δεν κοιτάει το πως θα βοηθήσει τον διπλανό του αλλά στην τελική θέλει να βλάψει τον άλλον, μιλάν όλοι τους με προσπάθεια να ρίξουν την λάσπη στον διπλανό τους μπάς και την γλυτώσουν.

Δεν γνωρίζουν ότι στην σημερινή εποχή ΟΛΟΙ τρώμε το ίδιο το γαμήσι γιατί μπορεί να μην τα φάγαμε ΜΑΖΙ όπως είπε το παχύδερμο της πολιτικής ο Πάγκαλος αλλά τον ΤΡΩΜΕ όλοι μαζί.

Ποιοι ειναι αυτοί όμως που έχουν φέρει την κατάσταση ως εδώ, ποιοί οδηγούν τον κόσμο σε έναν νέο εμφύλιο και σε μια τρομοκρατία;

Φυσικά ειναι τα ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει στον κόσμο λάθος πρότυπα και σε αγαθή συνεργασία με το σάπιο σύστημα της διαπλοκής του ΠΑ.ΣΟΚ κυρίως και της ΝΔ(σε μικρότερο βαθμό).

Παλαιότερα σου έλεγαν το πώς θα ειναι ο καιρός τώρα σου λένε το τι θα ψηφίσεις και το πως να σκεφτείς.
Σου πλασσάρουν πρότυπα σου στρέφουν το μυαλό σου προς μια συγκεκριμένη σκέψη, δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνουν σίγουρα η εξουσία τους θα έχει άμεση σχέση με το σύστημα της διαπλοκής που αντί να το κυνηγούν οι αλήτες δημοσιογράφοι το καλύπτουν έχοντας μονομερή ενημέρωση.

Όμως βλέπω ότι τελειώσει το παραμύθι της λάσπης εδώ και καιρό, αυτό ας το καταλάβουν εκείνοι που διασπείρουν φόβους η προσπαθούν μέσα απο μέσα μαζικής εξαπάτησης να φοβίσουν και να εκβιάσουν τον κόσμο.
Ο κόσμος στρέφεται σε νέους δρόμους, σε νέες καταστάσεις παρόλο την λάσπη, τον φασισμό και την τρομοκρατία που ασκούν

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Ημέρα τση Ζάκυνθος μια τοπική εφημερίδα στο νησί μου έχει αποφασίσει να παίξει τον ρόλο του μπαμπούλα και του εκβιαστή προς τον Ζακυνθινό λαό  διότι πολύ απλά κοιτάει το οικονομικό της συμφέρον ειναι γνωστό ότι όποιος ρίχνει τα περισσότερα φράγκα ειναι αυτός που έχει και τα ευνοικότερα πρωτοσέλιδα και δεν αποτελεί είδηση ότι στηρίζει παντά τις δυνάμεις που τόσα χρόνια έβγαζαν Πράσινο Βουλευτή στο νησί!!!

Για μένα ειναι ένα μέρος του προβλήματος, θα μου πείς δεν ξέρεις πως λειτουργούν σε τοπικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο τα ΜΜΕ ασφαλώς και γνωρίζω και μάλιστα πολύ καλά το πώς λειτουργούν αλλά μου προκαλεί αηδία στο κατά πόσο προσπαθούν μέσα απο ανώνυμα σχόλια τους να ποδηγετήσουν τον λαό και να του καθαρίσουν αποτέλεσμα.

Η αρθρογραφία τους ειναι εμετική διότι δεν έχει αντικειμενική άποψη, θα σου επιτεθούν και δεν θα σου δώσουν το βήμα να πείς την άποψη σου, μιλάμε για ΦΑΣΙΣΤΕΣ ολικής που αντί να έχουν το πνεύμα της ελευθεροτύπιας και της αντικειμενικής είδησης ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες.

Την στιγμή που τα ίδια τα ΜΜΕ έχουν  ισχυρή μορφή εξουσίας το να πηγαίνεις κόντρα τους ειναι μια πράξη πολιτικής συνείδησης και αντίστασης.

Βέβαια υπάρχουν και ΜΜΕ που ακόμα κάπως κρατάν την αντικειμενικότητα αλλά δυστυχώς αποτελούν την μειοψηφία και ευτυχώς δηλαδή για να αποτελούν την ΕΞΑΙΡΕΣΗ στον κανόνα.



ΥΓ
Πίστεψτε με το κάνω όχι για προσωπική προβολή ούτε να το παίξω ο επαναστάτης της πλατείας το κάνω γιατί θέλω να έρθει η μέρα εκείνη που δεν θα έχουμε  συμφέροντα στο τύπο και ΟΛΟΙ θα είμαστε ενωμένοι. για αυτό  πρέπει το απόστημα να το σπάσουμε με οποιαδήποτε κόστος
Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το ποιος ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ εχθρός

ΥΓ1
 Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε... Όποιοι κι αν είναι. Όσο δυνατοί κι αν είναι
Δώρος Λοίζου 

ΥΓ2
Συγγνώμη για τυχόν ορθογραφικα λάθη  γράφω χύμα σκέψεις χωρίς να περνάν απο λογοκρισία και διόρθωση!!! 

2 σχόλια:

  1. Μεγάλη πληγή η ΗΜΕΡΑ Παιδί...Θα σε συμληρώσω σε κάτι όμως... Το τελευταίο εξάμηνο επιχειρεί μια γενικοτερη συντηρητική στροφή, ένα άνοιγμα και προς τη ΝΔ. Τυχαίο? Μάλλον βλέπουν ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε Κωνσταντίνε η ημέρα ξέρει πως να παίζει το παιχνίδι...αβαντάρει ορισμένους υποψηφίους του ΠΑ.ΣΟΚ και έναν απο την ΝΔ...όπως έγραψα δεν ειναι θέμα κομμάτων αλλά οικονομικής ενίσχυσης πχ απο Αριστερά παίζουν πιο πολύ ΣΥ.ΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ παρά ΚΚΕ και ΑΝΤΑ.ΡΣΙΑ
      Ακόμα και για την χρυσή αυγή ειχαν κάνει δημοσιέυμα αυτή την οργάνωση την νεοναζί που ήταν μεχρί χτές ανύπαρκτη στο νησί(το 09 ειχε πάρει μόνο 54 ψήφους), όταν λέω ότι τα ΜΜΕ οδηγούν τον κόσμο σε ακραίες φασιστικές λύσεις τότε γίνομαι κακός και παπαγαλάκι τώρα που δυστυχώς επιβεβαιώνομαι τι θα πούν άραγε;
      http://imerazante.gr/2012/03/20/44331

      Διαγραφή