Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τα πράγματα με το όνομα τους!!!


Στο βίντεο ο κωμικός George Carlin κορυφαίος ηθοποιός ισοπεδώνει την υποκρισία που υπάρχει στην ΑΜΕΡΙΚΗ, θα μπορούσε να ήταν και για την Ελλάδα που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχει φασιστοποιηθεί, σε ένα τέτοιο σημείο που ακόμα και τα twitter του Άδωνη Γεωργίαδη φαίνονται χαβελεδιάρικα... Κέντρα μεταναστών σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, βία της αστυνομίας, γιαούρτια και αυγά σε κάθε πολιτικό, μηδενισμός του στύλ για όλα φταίνε οι πράσινοι, οι μπλέ, οι κόκκινοι, οι ξενοδόχοι βρίζουν τους ναυτεργάτες, το ΠΑΜΕ βρίζει το ΣΥ.ΡΙΖΑ κλπ...μια τρέλη παρανοική κατάσταση που δεν έχει τέλος!!!
Τι να πώ εύχομαι ο Θεός(για όσους πιστεύουν) και η μητέρα Ρωσία να βοηθήσει τους Έλληνες που αρχίζουν και τα παίζουν άσχημα!!!

ΥΓ
Η πιο αποτυχημένη τρολιά της δεκαετίας ειναι οι δημοσκοπήσεις με βάση την εκλογική προτίμηση του κόσμου,  όποιον θέλουν ανεβάζουν και όποιο θέλουν κατεβάζουν πραγματικά μην ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ τίποτα απο όσα ακούτε!!!
ΥΓ1
Είστε σίγουροι ότι θα γίνουν εκλογές στις 6 Μαίου;
Γιατί βλέπω να συμπίπτουν με τον τελικό της Euroleague

ΥΓ2
Ο Καμμένος τελικά έχει καταλάβει ότι συσπειρώνει το ΠΑΣΟΚ και τους νταβατζήδες που τόσο έκραζε με την λαικίστικη πολιτική που ακολουθεί;
Μπροστά του ο Καρατζαφέρης ειναι γατάκι!!!

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Παιδί... για ενα ειμαι σίγουρος είτε θα σωθούμε, είτε θα πάμε στον πάτο μονοι μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο προέρχεται από αυτό το blog: http://standuparchive2.blogspot.com/2012/04/george-carlin-golf-courses-for-homeless.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή