Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Της λίστας τα καμώματα


Της λίστας το κάγκελο, ο κύριος Παπακωνσταντίνου απο ότι φαίνεται έχει αποκρύψει στοιχεία συγγενών του απο την πρώτη λίστα Λαγκάρντ και έχουμε φτάσει όλοι στο σημείο να μένουμε έκπληκτοι...σιγά ρε παιδιά για μαλάκα τον είχατε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, εδώ ολόκληρος ΓΑΠ την έκανε μας έβαλε σε ΔΝΤ και τροίκα και έχει λεφτά απ'έξω ο Υπουργός του και κολλητός του δεν θα την έκανε....βέβαια η φάση έχει ξεφύγει διότι το πρώην μεγάλο ΠΑ.ΣΟΚ βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης και πολύ παπανδρεικοί θα βρίσκονται απο εδώ και πέρα στο στόχαστρο!!!
Θυμάμαι το παλιό σύνθημα του ΓΑΠ σοσιαλισμός η βαρβαρότητα, βέβαια ο ΓΑΠ και η παρέα του προτίμησε την βαρβαρότητα, το ψαλίδι σε μισθούς και συντάξεις έτσι για να μπορεί να βγάλει τα λεφτά του εκτός Ελλάδος, να μας χρεωκοπήσει να φύγει αναίμακτα απο την Πρωθυπουργία(λύση Παπαδήμου) για να μπορεί να το παίζει καθηγητής στο Harvard...
Όταν πριν χρόνια έλεγα οτι η νίκη του ΓΑΠ με 43,5% θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Ελληνικού λαού κανεις δεν με πίστευε...όλοι γιορτάζαν με χαρά και με νταούλια την μεγάλη νική της σοσιαλιστικής παράταξης και τώρα όλοι την κάνουν ΣΥ.ΡΙΖΑ ή πάνε προς Χ.Α!!!
Όταν τάζεις στον κόσμο οτι λεφτά υπάρχουν και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες ειναι εκεί που θα την πατήσεις...μια καλοστημένη μπλόφα που έστησαν ξένοι και ντόπιοι παράγοντες...τώρα κάτσε στα αυγά σου και στοχάσουν αγαπητέ αναγνώστη, διότι αυτοί που θα σε προδώσουν θα στο παίζουν φίλοι και σύντροφοι!!!

Σήμερα στην Ελλάδα η μαλακία πληρώνεται....πρέπει να το καταλάβουν όλοι μας....
Πάντως περιμένω αν έχει τα κοχόνες η κυβέρνηση να οδηγήσει στον Παπακωνσταντίνου να κάνει παρέα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Λάκη Γαβαλά!!!


Αφιερωμένο το άσμα σε εκείνους που ακούνε κλασσικο ροκ και δεν χαμπαριάζουν καλό 2013 και πάντα να πηγαίνετε  κόντρα στην μιζέρια της εποχής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου