Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Οτάν η εποχή σου σε ξεπερνάει και βουλιάζει στο βούρκο


Σαφώς βιώνουμε την πιο μεγαλύτερη πτώση που έχουμε φανταστεί, μέσα απο αυτή την πτώση που ειναι και ηθική και κοινωνική μπορούν να ανθίσουν οι άνθρωποι και οι ιδέες τους, βέβαια θα υπάρξει αντίδραση απο τον παλιο κόσμο ό οποιός βλέπει να χάνει τα κεκτημένα του.
Τα κεκτημένα τα όποια δυστυχώς για αυτούς έφυγαν απο τα χέρια τους και αποκαλύφθηκε η μάσκα που κρύβαν...

Σε μια εποχή κατάρρευσης όποιος μείνει όρθιος και δεν αυτοκαστραφεί μένοντας πίσω στην λήθη και σε μια βαρετή νοσταλγία θα ειναι αυτός που θα δημιουργήσει μια νέα εποχή μπροστά του, αλλιώς θα σε ξεπεράσει η εποχή σου και θα βουλιάξεις στο βούρκο.

 Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε την μετάβαση αυτή κύριοι, είμαστε η γενιά εκείνη που θα ζήσουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο τρόπο ζωής μας...πλέον δεν θα ζούμε για αυτό το τέλειο εικονικό κόσμο αλλά η γνώση που έχουμε πάρει και παίρνουμε ακόμα θα ειναι αυτή που θα μας βοηθήσει...ακόμα και καταστροφές να γίνουν και πόλεμοι(που ειναι σχεδόν βέβαιο ότι σε λίγο διάστημα μπορεί να το βιώσουμε και αυτο) θα μας κάνει πιο δυνατούς.

Περνάμε ακριβώς το 2012 με 13 το ίδιο πράγμα που βίωσε η γενιά του 30 βέβαια τις πήρε ενα διάστημα για να αναγνωριστεί αλλά εμείς έχουμε το προνόμιο οτι η φωνή μας ακούγεται πιο εύκολα εξαιτίας των μέσων της τεχνολογίας!!!

Βέβαια θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον παλιό κόσμο, ο οποίος θα δώσει αγώνες και θα σπείρει το μίσος απέναντι σου, γιατί φοβάται την επερχόμενη ήττα του

Kλείνω με ένα πρωτοποριακό συγκρότημα τους Villa 21 που ήταν απο τις πρώτες μπάντες που έπαιξαν new wave-post punk στην Ελλάδα την δεκαετία 80


Καλές γιορτές, ψηλά το κεφάλι και χαμηλά τις προσδοκίες γιατί μόνο οι ταπεινοί και οι τελευταίοι θα έρθουν πρώτοι!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου