Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Άνδρέας Λοβέρδος ένα άνδρείκελο του σάπιου συστήματος εξουσίας


Ο Ανδρέας Λοβέρδος απο ότι διάβασα έκανε μια νέα πολιτική κίνηση με το όνομο ΡΙΚΣΣΥ, η απάντηση μου θα ήταν χέστηκα αλλά απο την άλλη επειδή γνωρίζω ότι ο κύριος αυτός διέλυσε την δημόσια υγεία και ίδρυσε το υπο κατάρρευση τον ΕΟΠΠΥ τότε έχω να μιλήσω.

Ρε καραγκιόζη γαμημένε Λοβέρδο που πάς;
Ποιός νομίζεις ότι εισαι;

Κάνεις ένα πολιτικό φορέα της πλάκας που ακόμα και οι ίδιοι συντρόφοι σου σε κράζουν, πρώην και νύν...δεν ειναι δυνατόν εσύ ο αλήτης της πολιτικής ζωής να μιλάς για ρήξη με το κατεστημένο, εσύ που έκανες τα πάντα έτσι ώστε η δημόσια υγεία να γινε εμπόριο...μιλάς οτι καθάρισες το τοπίο...δεν έκανες τίποτα άλλο απο το να εκτελείς εντολές απο τα αφεντικά της ΤΡΟΙΚΑΣ.

Πραγματικά ο ανδρέας λοβέρδος ειναι μια ιδιαιτέρη περίπτωση πολιτικής διπολικής διαταραχής με τάσεις εξουσιομανίας.
Η θεραπεία για τον Λοβέρδο στην Αρχαία Αθήνα θα ήταν ο εξοστρακισμός και σήμερα ίσως ο εγκλεισμός στο δρομοκαίτειο..τουλάχιστον αν έμενε στο ΠΑ.ΣΟΚ ότι θα κρατούσε την αξιοπρέπεια του αλλά ο άνθρωπος απλά δεν παίζεται...κρίμα γιατί ειναι και Ολυμπιακός αλλά αυτό δεν τον σώζει!!!


3 σχόλια:

  1. Το ζητημα ομως ειναι γιατι το κανει αυτο; Τι περιμενει να κερδισει; Ειναι τοσο βλακας που νομιζει οτι θα κανει κομμα και θα τον ψηφισουν και μετα να μπει σε καμια κυβερνηση συνεργασιας με τον Συριζα; Τι να πω δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poe ο τύπος ειναι γραφικός και πάει να το παίξει σωτήρας του κεντροαριστερού χώρου και να προλάβει τον ΣΥ.ΡΙΖΑ να συσπειρώσει τον παπανδρεικό πασόκο που την κάνει είτε για ΣΥ.ΡΙΖΑ, ειτε για ΔΗΜ.ΑΡ εκεί πιστευώ αποσκοπεί αλλά και πάλι δεν νομίζω να το καταφέρει γιατί έχει κανει αρκετές πατάτες στην θητεία σαν υπουργός

      Διαγραφή
  2. Κανένας εισαγγελέας να “ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.” μερικούς από αυτούς στη φυλακή, δεν υπάρχει εύκαιρος?

    Ένα φύσημα!

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/12/blow.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή