Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Για την μνήμη του Αλέξη και οχι για την κοροιδεία των κομμάτων


Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος σαν σημερα πριν 4 χρόνια πέθανε απο την σφαίρα ενός ψυχοπαθή σχιζοφρενή αστυνομικού του Κορκονέα...θυμάμαι εκείνες τις μέρες αφού ήμουν Αθήνα είχα κατέβει απο την κρύα Βουλγαρία σαν πρωτοετής που ήμουν και έμενα σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο.

Το βράδυ εκείνο ότι ειχα φτάσει με το αεροπλάνο, κατέβηκα και βρήκα το ξενοδοχείο ήταν μια κρύα νύκτα αλλά η πόλη ήταν ντυμένη στα γιορτινά της.

Ωραία εποχή έλεγα μια χαρά περνάν στην Ελλάδα, όπως ειχα μπεί απο το wi fi της κακιάς ώρας πληροφορούμε  ότι έχει τραυματισθεί σοβαρά ένας μαθητης στον ευαγγελισμό ύστερα απο πυροβολισμό στο κέντρο της Αθήνας, θυμάμαι ήταν γύρω στις 10 η 11 το βράδυ...έλεγα τι σκατά που έγινε αυτό...κοιμήθηκα ξερός απο το ταξίδι και την άλλη μέρα κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας για να δώ τι παίζει.

Θυμάμαι κάτι κάδους μεταξύ πανεπιστημίου και όμονοιας να ειναι αναποδογυρισμένοι τι διάολο λέω...έγινε κάνα μπάχαλο...σπασμένες τζαμαρίες σε διάφορα μαγαζιά λέω τι διάολο έγινε ρωτάω έναν περαστικό μου λέει δεν τα έμαθες σκοτώσαν οι μπάτσοι ένα παιδί και χτές έγινε της πόρνης!!!
Είχα σοκαριστεί και έκανα ανάρτηση στην τότε ιστοσελίδα μου απο ένα ιντερνετ καφέ στην σταδίου  και έκρινα το κακό σύστημα που σκοτώνει μικρά παιδιά...

Περάσαν τα χρόνια και φτάσαμε τέσσερα χρόνια και βλέπω ότι το ζήτημα αυτό παραμένει ενεργό, δεν ειμαι με τον Κορκονέα σε καμία περίπτωση αλλά νομίζω ήταν και αυτός το θύμα της ιστορίας αυτής...ένας τύπος ψιλό τελειωμένος ειδικός φρουρός απο την μάνη που έβγαλε το όπλο προς τους μικρούς ταραξίες....

Θυμάμαι τα ΜΜΕ να φωνάζουν για την κακή δεξιά, πασόκους να φωνάζουν για την βία των ΜΑΤ(ω ναι το εκαναν οι πούστηδες αυτο) ξεχνάνε ότι εποχής ΠΑ.ΣΟΚ δολοφονήθηκε στα εξάρχεια και ο Μιχάλης Καλτεζάς με ένα παρόμοιο τρόπο.

Έγιναν διάφορα μπάχαλα που κάποιοι συριζαίοι το είχαν ανακυρήξει σαν την εξέγερση της νεολαίας...ποια εξέγερση μπάχαλα έγιναν σε μικρή διάρκεια για να πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ...και απο την άλλη πολύ σοφά ο ΠΑΚΗΣ άφησε την Αθήνα να καεί για να μην έχουμε και άλλους νεκρούς.
Και τα ΜΑΤ ήταν καβλωμένα και θέλαν νεκρούς αλλά και οι πιτσιρικάδες μην ξεχνάμε την φωτογραφία-ντοκούμεντο  με τα ΜΑΤ να πυροβολούν στον αέρα για να προκαλέσουν τα παιδιά!!!



θυμάμαι άγριο πλήθος να σπάει κα πυρπολεί τα πάντα τους έβλεπα απο το ξενοδοχείο να φωνάζουν και να σπάνε πεζοδρόμια...αυτό ουτέ στα φοιτητικά γεγονότα του 2006 που ειχα ζήσει δεν ειχαν γινει...άγρια ασάλευτη βία μάγκες που ήταν ένα κράμα φόβου και μίσους οχι ταξικού αλλά απλού μίσους...σαν το μίσος που έχει ένα παιδί που του στερήσαν την χαρά

Λέω κάτι γίνεται, δεν ειναι θέμα βίας αλλά ο κόσμος κάπου θέλει να ξεσπάσει, ήταν κάτι που έβγαινε απο το υποσυνηδείτο μας και όχι απλά επειδή μας γαμάει μια κυβέρνηση ...τότε κατά την γνώμη μου ο ΣΥ.ΡΙΖΑ έκανε την μεγαλύτερη μαλακία που θα έκανε αριστερό κόμμα ταυτίσε την βια και το μπάχαλο με μια γενικευμένη εξέγερση και φτάσαμε εδώ!!!
Δεν είχε κάνενα αίτημα όπως ειχε το πολυτεχνείο (το γνωστό ψωμι, παιδεία και ελευθερία) τα μπάχαλα του δεκέμβριου 08 και δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον δεκέμβριο του 44...που κάποιοι ανιστόρητοι πήγαν να το ταυτίσουν!!!

Απλά βγήκε μια αντι-αστυνομική υστερία και δικαιά αφού το να δολοφονείται ένας μαθητής στα εξάρχεια ένα σαββάτο βράδυ δεν ειναι ένα φαινόμενο σπάνιο

Τέσσερα χρόνια ακόμα ο ΣΥ.ΡΙΖΑ βασίζοντας σε αυτή την εκτός τόπου άποψη Θεοποιήσε τον Δεκέμβριο του 08.
Το καμμένο δέντρο θυμάμαι σε ένα ημερολογίο της Αυγής κλπ!!!

Θα μου πεις και τι έγινε...θα σου πω εντάξει ο καθένας έχει δικαιώμα στην μαλακία αλλά μην μας μιλάνε για αντιεξουσία οι φίλοι μας οι συριζαίοι όταν οι ίδιοι χρησιμοποιούν αστυνομικούς για συνοδεία και ειναι υπέρ των εργαζομένων!!!

Για αυτό κατα την γνώμη αυτή η αντι-αστυνομική εξέγερση που ήταν δίκαια δεν πρέπει να καπηλευτεί απο κανένα κόμμα είτε ανήκει στην δεξιά ειτε στην Αριστερά και όσοι το κάνουν αυτό αποτελούν την πιο μεγάλη ηλιθιότητα που υπάρχει!!!
Έτσι δεν δικαιώνεται ουτέ η μνήμη του Αλέξη ουτέ ο αγώνας για τα δικαιώματα των νέων ανθρώπων!!!

Κλείνω με μούσικη του μεγάλου πρίγκηπα ροκά Σιδηρόπουλου που αναφέρεται για αυτό που ζούμε. ..μέτα απο 22 χρόνια ο λόγος του παραμένει ορθός

2 σχόλια:

  1. Κάποια στιγμή στο στρατό μου είπε ένας καθαρά ανοιχτόμυαλος άνθρωπος ότι ξαφνικά μετά το deal με τη ρωσία (μπουργκας), άρχισαν και βγαίναν στην επιφάνεια όλα τα σκάνδαλα της ΝΔ. Από τη siemens μέχρι το Βατοπέδι. Εν συνεχεία σκοτώθηκε ο Αλέξης και ο ακατανόμαστος υπερασπίζονταν από τον Κούγια. Ξέρεις μου λέει πόσα παίρνει ο Κούγιας; Πώς τον πληρώνει ο μισθοσυντήρητος; Τώρα από τη δική μου εμπειρία εκείνες τις μέρες σου λέω ότι άκουγα ξένους δημοσιογράφους να μεταδίδουν τα επεισόδια και να αναφέρουν χαρακτηριστικά: Ταραχές ξέσπασαν σε όλη την Ελλάδα για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου τραυματίζοντας ακόμη πιο βαριά την ήδη εξασθενημένη κυβέρνηση Καραμανλή!!! Πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας: Οι κουκουλοφόροι έκαψαν την Αθήνα και οι πιτσιρικάδες τον Καραμανλή!!!
    Οι αμερικανοί και οι ισχυροί της Ευρώπης δεν έχουν ιερό και όσιο. Θεωρώ ότι έγινε δολοφονία εκ προ μελέτης. Θα μου πεις, ψέμματα είναι τα σκάνδαλα και οι ατασθαλίες; Όχι βέβαια, έπρεπε να φύγπυν τα γαλάζια γουρούνια. Αλλά πότε και ποιός τους αποκάλυψε και γιατί; Όποτε τους συμφέρει μας πληροφορούν. Λαέ ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον σε ένα πράγμα συμφωνώ μαζί σας, πως όταν τρολάρεις έξυπνα τα μιάσματα και τις κωλοτρυπες τους, τότε δεν ξέρουν πως να τις σβύσουν και που να κρυφτούν....

    Αυτό το λινκ δικό σας.. http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13329&subid=2&pubid=626527#

    ΑπάντησηΔιαγραφή