Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Mετεκλογικές σκέψεις


Νίκησε η ΝΔ όπως περίμενα σε πανελλήνια επίπεδο(εκτός απο την Ζάκυνθο) με ποσοστό 29,8% έναντι 26,8% του ΣΥ.ΡΙΖΑ και βέβαια όλα πήραν την θέση τους.

Δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν οι συνεργασίες οι οποίες ειναι δεδομένες θα γίνουν, εκείνο που με ενδιαφέρει ότι η Ελλάδα περνάει σε μια άλλη περίοδο μπαίνουμε σε μια φάση συνεργασίας που οι ταμπέλες έχουν πέσει μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς.

Το ΠΑ.ΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ σαφώς και δεν με εκφράζουν ιδεολογικά διότι βρίσκονται απέναντι στην πατριωτική και εργατική συνέιδηση που έχω αλλά αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να μπούν τα πράγματα σε μια νέα σειρά.

Να περάσουν νόμοι για την ανάπτυξη της Χώρας, να μειωθούν οι φόροι στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, να περιοριστούν τα χαράτσια όπως της ΔΕΗ, να ανοίξουν θέσεις εργασίας απο κοινωνικά προγράμματα του ΟΕΑΔ.
Να παρθούν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και να έχουμε καταστολή του εγκλήματος με παρουσία περισσότερων αστυνομικών αντί να προσέχουν βούλευτες κλπ.

Ειναι μερικοί τομείς που πρέπει η νέα κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ,ΠΑ.ΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ που θα πρέπει αφού έχει και τους περισσότερους ψήφους στην βουλή.

Δεν ειμαι υπερ της άποψης του Διχασμού απο μια μεριά των υποστηρικτών του τσίπρα η του ΣΥ.ΡΙΖΑ που θέλουν νέες εκλογές και έχουν προεξοφλήσει ότι η νέα συγκυβέρνηση έχει ήδη αποτύχει.
Δεν λέω ότι θα πετύχει τους στόχους αλλά ρε παιδιά ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίασαμε, έλεος ζούμε στην εποχή της παράνοιας και της διχόνοιας.

Διαβάζω δηλώσεις σε facebook, σε twitter απο διάφορους ότι καλά να πάθουμε, είμαστε μαλάκες, ψηφίσαμε μνημόνιο, ψοφήστε μαλάκες Έλληνες, ντροπή μας και άλλες τέτοιες παπαριές που μόνο ένας ηλίθιος η κομπλεξικός θα έλεγε τέτοια πράγματα.

Παραδεχτείτε μια φορά την ήττα σας, εγώ παραδέχομαι ότι η έδρα στην Ζακυνθο χάθηκε απο διάφορα λάθη, αλλά άλλο αυτό και άλλο να μην αποδέχεσαι το αποτέλεσμα που ειναι μια δημοκρατική διαδικασία.
Λογικές του στυλ θα τα πούμε στο δρόμο με το 27% και πρέπει να ξεκινήσει ανένδοτος αγώνας για την Δημοκρατία(αντιγραφή του Παππού του ΓΑΠ)που ονειρευέται ένα μέρος της κοινωνίας μας οδηγεί σε εμφύλια σύγκρουση....

Δεν ειναι ούτε βολεμένοι, ούτε λεφτάδες αυτό το 29,9% που στηρίξε την ΝΔ και δεν έβγαλε τον ΣΥ.ΡΙΖΑ πρώτο ο  απλός λαός γιατί  θέλει να ελπίζει για μια Ελλάδα μακριά απο διχαστικές αντιλήψεις αριστεράς και δεξιάς.
Θέλει να ειναι εντός του ευρώ μακριά απο την καταστροφική προοπτική της δραχμής!!!

Η εξαθλιώση που μας έφερε το ΠΑ.ΣΟΚ με το ΔΝΤ τιμωρήθηκε και πήρε ένα μεγαλοπρεπές 12% που το θεωρώ υπερβολικά καλό για τον Βενιζέλο(περίμενα κάτω απο το 10%), ωστόσο το ΠΑ.ΣΟΚ δεν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση απλά θα την στηρίζει χωρίς να έχει βουλευτές εντός της νέας κυβέρνησης.
Μα θα μου πεις θα συνεργαστείς με τους δολοφόνους του λαού...απο την στιγμή ΟΜΩΣ  που ο λαός τους στέρησε 20 μονάδες τότε δεν έχουν και πολλά πράγματα να κάνουν.

Εαν το ΠΑ.ΣΟΚ δεν συνεργαστεί και προβοκάρει την νέα κυβέρνηση τότε μην ξαφνιαστείτε ότι θα ειναι πιο χάμηλα απο το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές, ίσως να έχει ίδια τύχη με τον Καρατζαφέρη.

Ο ΣΥ.ΡΙΖΑ τι θέλει αδέρφια να αποτύχει η νέα κυβέρνηση να σκάσει η χρεωκοπία στα χέρια της Νέας συγκυβέρνησης για να μπορεί να εξουσιάσει τον λαό με ένα ποσοστο του 45% για αυτό θέλει να έχουμε ανατροπή αυτή της συγκυβέρνησης!!!

Σε τέτοιες λογικές που θέλουν κάποιοι με το ζόρι να προβοκάρουν την επιλογή στις 17 Ιουνίου 2012 μου θυμίζει την προδοτική στάση του ΚΚΕ-ΕΑΜ για τις Βουλευτικές εκλογές του 1946 όταν και ενώ ειχε υπογράψει την Βαρκιζα και είχε καταγγειλεί και προδώσει τον φυσικό ηγέτη του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη υποστήριξε την αποχή  αφού δεν θα μπορούσε στις εκλογές να πάρει την εξουσία.

Όπως και τότε έτσι και σήμερα η ίδια Αριστερά μεταλλαγμένη όμως(εξαιρώ το΄σημερινό ΚΚΕ το αυθεντικό που παραμένει σταθερό στις ίδιες απόψεις) δεν αναγνωρίζει το δημοκρατικό αποτέλεσμα και ξεκινάει το δικό της ανένδοτο για να πάρει την εξουσία μην υπολογίζοντας ουτέ την Πατρίδα, ούτε το Έθνος, ούτε τον απλό πολίτη, ούτε τον εργαζόμενο κλπ.

Δυστυχως φοβάμαι παρά πολύ μια νέα υποθεση Μπαρούτα που δυστυχώς κάποιοι θα το ζητούσαν για να δυναμιτίσουν το κλίμα και να φέρουν τον λαό στα όπλα.

Διαβάστε εδώ  απο ένα άρθρο στην Εφημερίδα Αυγή(ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ) για τον καπετάν Μπαρούτα

Κατα τα άλλα ενώ βρισκόμαστε σαν λαός σε Εθνικό διχασμό και έχουμε δύο αντιμαχούμενες πλευρές η Χ.Α κράτησε τα ποσοστά της και δίνοντας το μήνυμα ότι μπορεί να δυνάμωσε η Αριστερά αλλά και η Άκρα Δεξιά ειναι εδώ.
Οπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση, όπως τότε ήταν οι Χίτες ετσι και τώρα ειναι η Χρυσή Αυγή και αρχίζω να σκέφτομαι σαν νέος άνθρωπος ποιός άραγε μας έφερε ως εδώ τα άκρα να βρίσκονται εδώ και να διεκδικούν ξανά ένα νέο εμφύλιο στην Πατρίδα μου;

Κάποιος σε κάποια μακρινά υπερπολυτελή γραφεία θα ειναι χαρούμενος με τα αποτέλεσματα το τελευταίο διάστημα και θα ποντάρει σε πολλά λεφτά και στην χρεωκοπία της Ελλάδος αλλά και στις δυνάμεις που έχουν δημιουργηθεί δηλαδή η πόλωση μεταξύ άκρας δεξιάς, κεντροδεξιάς, κεντροαριστεράς και άκρας αριστεράς που έχουν γίνει ένα....

Άς βάλει το χέρι του ο Θεός η οι Θεοί(εαν κάποιος ειναι 12θειστής) και ας παραμείνει σοφός ο λαός ώστε να δώσει ένα μικρό περιθώριο στην νέα κυβέρνηση ώστε να μην ισοπεδώθουν τα πάντα και πάμε σε ακραίες καταστάσεις!!!

Κλείνω με το ΑΧ Ελλάδα σε αγαπώ που αντιπροσωπέυει την σκέψη μου για την Πατρίδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου