Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πολιτικός πολιτισμός στην χώρα του παραλόγου


Διαβάζω τον ζακυνθινής καταγωγής pitsiriko  ο οποίος δίνει αβάντα στον ΣΥ.ΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα αν και ο ίδιος στηρίζει την αντα.ρσυα!!!

Θα μου πεις τι σε πειράζει ρε Γιάννη το οτι πιστεύει ο καθένας, εκείνο που με ενοχλεί απόλυτα είναι το γεγονός ότι βρίζει και χυδαιολογεί όποιον ΔΕΝ ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖΑ(ξέρετε το κόμμα που έχει γίνει το νέο πα.σοκ αλλά 81)

Όποιος Έλληνας διαθέτει έστω και λίγη αξιοπρέπεια δεν πρόκειται να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μετά τη χρεοκοπία και τον εξευτελισμό της χώρας. Είναι σαν να παραδέχεται πως δεν είναι ελεύθερος άνθρωπος. Είναι σαν να παραδέχεται πως είναι δούλος. Ακόμα χειρότερα: σαν να παραδέχεται πως είναι δούλος και το γουστάρει κιόλας.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποια γαμημένη νοοτροπία τον έκανε να αποκαλέσει συμπολίτες και φίλους δούλους, δηλαδή για να καταλάβω αγαπητέ πιτσιρίκε όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ειναι δούλος και μόνο όσοι στηρίξουν τον τσίπρα θα ειναι ελεύθεροι;

Κάθομαι και σκέφτομαι τι διάολο πίνουν οι άνθρωποι και γράφουν ή αν όντως μας ψεκάζουν και πάω στην επόμενη γραμμή


Σε κάθε περίπτωση, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πραγματικότητα ένα από τα κύρια συνθήματα του γαλλικού Μάη του ’68: «Η φαντασία στην εξουσία».

Σκέφτομαι και πάλι ότι μάλλον πρέπει να αρχίσω να καπνίσω μάυρο και να τραγουδώ all we need is love ότι ναι κατα τον πιτσίρικο γυρίσαμε ξανά στο χαρούμενο 69
Την εποχή του woodstock που η αγάπη θα νικήσει και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, θα γυρνάμε με παντελόνια καμπάνα, να πίνουμε ξύδια και να γουστάρουμε ακούγοντας καλή ροκ μουσική και όχι αυτά τα σκυλοποπ λαικά σουξεδάκια.

Να έχουμε μακρυά μαλλιά να κάνουμε ελεύθερο σέξ και κάμπινγκ, yeah dude γύρισε η αθωότητα και αυτό θα φανεί στις 18 Ιουνίου όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι η αγαπημένη κυβέρνηση των Ελλήνων!!!

Τα προβλήματα δεν θα υπάρχουν η ανεργία θα είναι άγνωστη  και επιτέλους ο Έλληνας θα ζεί σαν βασιλιάς και με δουλειές, θα τελειώνεις άμεσα την ιατρική και θα βρίσκεις θέση ειδικευόμενου στα νοσοκομεία της Ελλάδος....

Θα χτίσουν νέα οδικά δίκτυα και όχι κάτι κωλόδρομους Αθήνας-Πάτρας και βέβαια η Ελλάδα θα έχει δημιουργήσει την δική της Ε.Ε όπου οι ηγέτες με άρχοντα τον κομμαντέντε Αλέξη Τσίπρα και με την Ελλάδα αρχηγό(άλα Βενεζουέλα) θα φτιάξουν την Ευρώπη των ενωμένων λαών και θα ασκούν δριμεία κριτική στην Καπιταλιστική Η.Π.Α και στην Ρωσία!!!

Μεγάλες στιγμές και σκέφτομαι τι διάολο θέλω και εγώ και βρίζω τον Τσίπρα αφού ειναι ξεκάθαρο ότι ζούμε μεγάλες στιγμές το είπε και ο διανοητής της Αριστεράς Σλαβοί Ζίζεκ ότι η καρδιά της Ευρώπης χτυπάει στην Ελλάδα 

Τι έχω εγώ για να αντιδράω και να φωνάζω και να ειμαι ένας συντηριτικός καριόλης κατά τον πιτσιρίκο και διάφορους άλλους, μετά σκέφτηκα την ιστορία του Φερνάντο Ντε λα Ρούα πρώην πρωθυπουργού της Αργεντινής ο οποίος άνηκε στον χώρο της κεντροαριστεράς και ήταν το άτομο που θα τα έβαζε με τους αλήτες του ΔΝΤ(έτσι δήλωνε προεκλογικά ότι θα εκανε μεταρρυθμίσεις!!!)

Εφυγε νύκτα με ελικόπτερο απο το πρωθυπουργικό μέγαρο!!!
Μάλιστα διάβασα στο olympia.gr μια δική του συνέντευξη  που κάθε σκεπτόμενος πολίτης και ιδιαιτερά ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να την εκλάβει υπόψιν του

Εκείνη η χρονιά μας άφησε ένα μεγάλο μάθημα. Εμείς υποφέραμε τις συνέπειες αλλά χαίρομαι που αυτό το μάθημα έγινε αφορμή για να βρεθεί μια διαφορετική λύση για την Ελλάδα. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εμάς μας κυνήγησε και μας τιμώρησε αλλά αυτή τη φορά στάθηκε στο πλευρό σας, όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την Ελλάδα και σε ένα άλλο σημείο που τον ρωτάει ο δημοσιογράφος απαντάει ο Ντε λα ρούα

Στην περίπτωση της χώρας μου το 2001 ήταν επίσης αναγκαίο να μειώσουμε τους υψηλούς μισθούς ορισμένων υπαλλήλων. Και αυτό ήταν δικαιολογημένο γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν περισσότερα χρήματα από τους ιδιωτικούς. Αυτό ήταν ένα μέτρο με το οποίο το 2001 μειώσαμε κατά 3 δις το έλλειμμα. Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα.
 
Το ΔΝΤ μετά αρνήθηκε να μας βοηθήσει και επιδεινώθηκε η κρίση εξαιτίας και της στάσης που τήρησε η αντιπολίτευση. Εσείς έχετε ένα πλεονέκτημα γιατί η αντιπολίτευση νομίζω ότι είναι λογική και πρέπει να συνεχίσει να είναι γιατί αυτή είναι που προκάλεσε αυτήν την κατάσταση, παραδίδοντας την κυβέρνηση με αυτό το υπέρογκο έλλειμμα.

Στην Αργεντινή μετά από την παραίτηση μου από την κυβέρνηση έγινε υποτίμηση του νομίσματος. Και ποιοι υπέστησαν τις συνέπειες; Οι εργαζόμενοι που είδαν τους μισθούς τους συρρικνωμένους. Και οι πλούσιοι έγιναν πιο πλούσιοι.
Αυτά για όσους νομίζουν ότι εύκολα μπορεί να διώξουμε το ΔΝΤ και να το στείλουμε στο διάολο εξ αρχής, διότι η κατάσταση δεν ειναι τόσο απλή αλλά λίγο περίπλοκη έχεις να κάνει με ένα ολόκληρο μηχανισμό που όπου γαμάει τις χώρες και δεν ειναι θέμα ΝΔ, ΠΑ.ΣΟΚ και ΣΥ.ΡΙΖΑ ειναι θέμα στρατηγικής και όχι ηλίθιων δηλώσεων του κάθε άσχετου απο οικονομία και πολιτική.

Στην Αργεντινή ότι έκανε το ΔΝΤ τσάκισε τον λαό και έκανε πολλά χρόνια για να συνέρθει στην Ελλάδα μπορούμε με στρατηγική και με καθαρά λογική να κόψουμε τα μέτρα του μνημονίου και να έχουμε μια Ελλάδα που δεν θα έχει μειωμένους μισθούς, το να πάμε στα ίσα να καταγγείλουμε το γαμημένο μνημόνιο σημαίνει πιστωτικό γεγονός και επιλεκτικη χρεωκοπία το εχει δηλώσει ο Γιάννης Σταθάκης του ΣΥ.ΡΙΖΑ
Όπως και να έχει το γεγονός ο πολιτικός πολιτισμός ορισμένων άσχετων και καλοβολεμένων ειναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει στα άκρα και σε λογική εμφυλίου.
Δεν υπάρχουν ούτε ελεύθεροι ούτε δούλοι αν στηρίξουν ΠΑ.ΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ η ΣΥ.ΡΙΖΑ ακόμα και τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ειναι όλοι Έλληνες και οι διαχωρισμοί αυτοί ειναι χαζοί διάολε δεν ζούμε ούτε το 45 με το εμφύλιο ούτε το 69 ούτε το 81 ζούμε στο 2012!!!

Eλπίζω να μην φτάσουμε να ζήσουμε σκηνές αργεντινής διότι τυχόν αποβολής μας απο την ευροζώνη θα έχουμε πραγματική εξέγερση που ο δεκέμβριος του 44 θα είναι ένα τίποτα...
Μακάρι να μην φτάσουμε ώς εκεί!!!


ΥΓ
Απο την άλλη αν θέλεις να ζήσεις την εξέγερση της αστικής-εργατικής τάξης καλύτερα να ψηφίσεις ΣΥ.ΡΙΖΑ παρά ΝΔ η ΠΑ.ΣΟΚ για να βγεί αυτοδύναμος ώστε να γίνει αυτό που ο κάθε μπολσεβίκος ονειρευόνταν ...μια ακραία άποψη αλλά όντως σεβαστή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου