Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η αυτοκρατορία των ανάπηρων...


Είχε γινει ντόρος για μεγάλο χρονικό διάστημα για τα επιδόματα τυφλών στην Ζάκυνθο, απο διάφορους κύκλους που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι στην Ζάκυνθο έπαιρνε κόσμος επιδόματα αναπηρίας.

Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να πέρνουν επιδόματα τυφλότητας κόσμος που δεν το δικαιούται, όμως σε μια στιγμή που η κυβέρνηση μάυρου μετώπου, κόβει επιδόματα απο ΑΜΕΑ και απο ανθρώπους που το έχουν όντως ανάγκη, απο την στιγμή που προσπαθούν να μας πείσουν ότι θεωρείσαι ανάπηρος όταν έχει απο 80% και πάνω αναπηρία και δικαιούσαι επίδομα, τότε το σάπιο κράτος μας δείχνει πόσο υπέρ της πρόνοιας των πολιτών ειναι.

Η πολιτική σπέκουλα που έχει γινει απο ορισμένους πολιτικούς και δημόσιους φορείς, που ω εκ θαύματος είδαν τους τυφλούς ύστερα απο τόσα χρόνια πρέπει να μας προβληματίσει, την στιγμή που ο καθένας με μια επώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα μπορούσε με επίσημα στοιχεία να καταγγείλει κάποιον ότι έπαιρνε άδικα επιδόματα προνοίας προσπαθούν τώρα και σε μια εποχή που χτυπάνε τα μεσαία στρώματα να πούν ότι επί χρόνια υπάρχει κύκλωμα τυφλότητας.
Ο λαικισμός έχει και τα όρια του και ειναι αλήθεια που το πάνε οι εξουσιαστές που διαχειρίζονται το κράτος αυτό.

Όλο το σάπιο σύστημα που τόσα χρόνια εξαπατούσε τον λαό, βρίσκει μαιμού ανάπηρους, την στιγμή που ο Δήμος Ζακύνθου βάζει παράνομα χαράτσια με διπλά τετραγωνικά, την στιγμή που γίνονται απεύθειας αναθέσεις σε δημόσια έργα που δεν γίνονται, την στιγμή που έχουμε μισθώσεις εκατομμυρίων σε ιδιώτες, ξαφνικά όλοι μιλάνε για τους τυφλούς.

Μας λένε ότι θέλουν να βάλουν τάξη το κράτος με την βοήθεια του μνημονίου αλλά έχουν κόψει μισθούς και συντάξεις για να μπορούν να πληρώνουν τους δανειστές, προσπαθούν να ρίξουν αρκετή λάσπη κάνοντας πολιτικές πουτανιές.

Μην πούμε για τα γενόσημα του θανάτου που με τροπολογία της ντροπής το κράτος πρόνοιας πέρασε πρόσφατα και προσπαθεί να μας στείλει μια ώρα αρχίτερα στον άλλο κόσμο.

Η να ξεχάσουμε τους απλήρωτους εργαζόμενους σε νοσοκομεία της επικράτειας και με την απόπειρα αυτοκτονίας ενός εργαζόμενου πρίν λίγες μέρες στο νησί μας, εξαιτίας της δολοφονικής πολιτικής που ασκείται το τελευταίο διάστημα....

Η υποκρισία μιας μερίδας πολιτικών καθαρμάτων που έχουν διαλύσει την Ελλάδα και το κράτος πρόνοιας ειναι γεγονός και η μόνη λύση ειναι να βλέπουμε τι παίζει στην προπαγάνδα που προσπαθεί να ρίξει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ώστε να ρίξει τις ενοχές στους πολίτες για να εφαρμόσει τα αντιλαικά μέτρα...

Η αναπηρία η πνευματική που διακατέχει το σάπιο κατεστημένο που υποστηρίζουν ορισμένοι κύκλοι  δείχνει το δρόμο το πως θα κινηθεί ο πολιτικός λόγος τους.

Όπως λεει και ο Γιάννης Αγγελάκας με τις τρύπες

Κλείνω τ' αυτιά μου σε κάθε ψέμα
που μου ξυπνά φόβο παράλογο
είμαι περήφανος που ζω σαν τον καθένα
στην αυτοκρατορία των ανάπηρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου