Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Για να μπούν τα πράγματα στην θέση τους



Δεν είχα κανένα σκοπό να σχολιάσω τις αθλιότητες που προσπαθούν κάποιοι αλήτες  ντόπιοι εξουσιαστές διασπείρουν ότι η Ζάκυνθος είναι το πιο διεφθαρμένο νησί με τους τυφλούς μαϊμού, αλλά δυστυχώς η αλητεία τους ξεπέρασε κάθε όριο λογικής.

Τολμώ να πω ότι έχουμε να κάνουμε με ψυχοανώμαλους που χρίζουν όντως ψυχιατρικής διάγνωσης.
 
Έχω ξαναμιλήσει για το θέμα, αλλά φαίνεται ότι η λάσπη εκ μέρους του δημάρχου Ζακύνθου είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό που περισσεύει η όποια αντικειμενική κριτική.

Η κόντρα δεν είναι πλέον πολίτική αλλά έχει γίνει προσωπική. 

Το δικό μου  το όνομα έχει κατά βάση  κατασυκοφαντηθεί από τον δήμαρχο αλλά και από τα καρακόλια του.

Δεν θα απολογηθώ για την πολιτική μου σταδιοδρομία  από την αριστερά που ξεκίνησα  έως την μέχρι στιγμή μου, το έχω δηλώσει ότι δεν κοιτώ τόσο την πολιτική ιδεολογία αλλά το άτομο που μπορεί να ηγηθεί ενός πραγματικού οράματος.

Από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές πήρα την απόφαση ΑΝΟΙΧΤΑ να στηρίξω έναν συνδυασμό που πήγαινε κόντρα στο σημερινό δήμαρχο.

Από εκεί ξεκίνησαν σε τοπική εφημερίδα  δήθεν παραπολιτικά σχόλια που έλεγαν για την στάση μου, δεν απάντησα το θεώρησα χτύπημα κάτω από την ζώνη αλλά δεν έδωσα καμία σημασία, γνώριζα όμως καλά ότι προέρχονταν από κύκλους που ανήκουν στον δήμαρχο.

Στην συνέχεια πήρα θέση υπέρ του κόσμου που αντέδρασε στοΧΥΤΑ στον Λίβα  που αποδεδειγμένα θα μόλυνε τον υδροφόρο ορίζοντα, σύμφωνα με μελέτες και πάλι λοιδορήθηκα από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από ένα συγκεκριμένο ιστολόγιο…δεν πήρα καμία θέση και πάλι, δεν πάω ποτέ το θέμα προσωπικά.

Στο τέλος στο ζήτημα των τετραγωνικών που η θέση μου είναι υπέρ της καταμέτρησης και αλλαγής του μέτρου και μείωσης των συντελεστών αξιολόγησης, έχω συμφωνήσει απόλυτα με τις ανακοινώσεις και του ΠΑΜΕ αλλά και του ΣΥ.ΡΙΖΑ αλλά και των φορέων που αντιδρούν ενάντια στο άδικο μέτρο που έχει επεβλήθη από την νέα δημοτική αρχή.

Η κριτική και οι κουβέντες που έχω ασκήσει έχουν ενοχλήσει, βάση έγκυρων πηγών που έχω που είναι κοντά στον δήμαρχο, αλλά φαίνεται ότι ήρθε ή ώρα μετά τα γιαούρτια και τα αυγά να δεχτώ προσωπικά  αήθη επίθεση καθώς και  κάποια  μέλη της οικογένειας μου.

Ο μηχανισμός τους είναι ξεκάθαρος, επειδή έπεσαν γιαούρτια κ αυγά  και ο κόσμος δεν θέλει να ξεχαστεί το θέμα των τετραγωνικών, ήρθε ή ‘ώρα να μιλήσουμε εκ θαύματος για το θέμα των τυφλών και για τους πολιτικούς προϊστάμενους.

Μια καλοσχεδιασμένη επίθεση λίγο πρίν ανακοινωθούν οι εκλογές, που δυσφημεί τον τόπο μας και προσπαθεί να ρίξει το πολιτικό επίπεδο κουβέντας...

Να τους τονίσω λοιπόν  πως ότι ουδέποτε πέταξα γιαούρτια και αυγά, ότι είμαι ενάντια στην βία αλλά η πολιτική στάση που ακολουθεί πάνω στο θέμα του πολιτικού λόγου  η δημοτική αρχή είναι τουλάχιστον προβοκατόρικη.

Έχουν κάνει τον κόσμο να σιχαθεί την πολιτική και τον κάνουν με την στάση τους   συνένοχο, το ότι ένας φτωχός έπαιρνε ένα γαμημένο επίδομα, σημαίνει ότι πρέπει να εκτελεστεί δια απαγχονισμού στην πλατεία δηλαδή;
Αυτό είναι το πολιτικό ύφος σας ρε αλήτες;

Ποιος χρέωσε το κράτος ένα παραπάνω επίδομα η κατά σπατάληση που γίνεται για κοινωνικές εκδηλώσεις, για έργα που γίνονται  μόνο στα χαρτιά η μήπως στην τσάμπα  εκμίσθωση κτιρίων για σινεμά.

Ας το βάλουμε κάτω και ας δούμε ότι η πολιτική που έχει ασκηθεί στο δήμο μας από την εποχή Λαδικού μέχρι την εποχή Μποζική(εξαιρώ την περίοδο Ακτύπη) θα δούμε το απόλυτο παράδειγμα αποφυγής οικονομικής διαχείρισης ενός δήμου

Σας προκαλώ επειδή είστε γνωστοί για τα και καλά δημοκρατικά σας πιστεύω να καλέσετε ένα ανοιχτό  δημοτικό συμβούλιο προσκαλώντας  ανοιχτά τον πρώην Νομάρχη, τον Διευθυντή οφθαλμολογικής του Νοσοκομείου Ζακύνθου και τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου και τους δήθεν τυφλούς;

Αφήστε τα κανάλια και τα τηλεοπτικά show εις βάρος του Ζακυνθινού λαού, τολμήστε να φέρετε το θέμα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στο δημοτικό συμβούλιο, προκαλώ προσωπικά τον καλό μου φίλο Γιώργο Αρμένη να φέρει εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα των τυφλών στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Για να ακουστεί η αλήθεια μέσα στην αίθουσα, αλλά ξέχασα φοβάστε τα γιαούρτια και τα αυγά που σας πέταξαν…

Φοβάστε την κοινωνική κατακραυγή που οι ίδιοι έχετε προκαλέσει για αυτό είχατε και μπράβους στο δημοτικό συμβούλιο στις 14/3., ρίχτε και αυτές στις ευθύνες στον Γάσπαρο ότι ευθύνεται για την λαϊκή οργή και έχετε καθαρίσει…

Μιας και έρχονται εκλογές, είναι ο καιρός κάποιοι σκέφτηκαν να βγούμε προς τα έξω και να πολώσουμε το κλίμα, να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και να μπλοφάρουμε όπως λέγεται στην πόκα.

Όμως  δεν κερδίζει ποτέ εκείνος που πετάει την μπάλα στην εξέδρα και  αυτός που κάνει άμεσα την μπλόφα.

Το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος του Ζακυνθινού λαού και στην αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη είναι το πιο βρώμικο και το πιο πουστικό που έχω δει απο μικρό παιδί που βλέπω την πολιτική

Για αυτό να γνωρίζουν ότι  δεν πρόκειται προσωπικά να τους αφήσω σε ησυχία, σε κάθε βήμα τους, σε κάθε απόφαση τους η πλατεία θα είναι αμείλικτη με την εσκεμμένη πολιτική της τροίκας που ασκεί ο δήμος Ζακύνθου.

Η πλατεία είναι υπέρ των πολιτών, των αδικημένων, των εξαπατημένων και εκείνων που κάθε μέρα η πολιτική σας τους στέλνει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Σε αυτή την δολοφονική πολιτική που ακολουθείται θα με βρείτε μπροστά σας, εσάς και όλους εκείνους που έχουν φάει το παραμύθι που τους έχετε πλασάρει, διότι πολύ απλά σε μια εποχή που αντί να υπάρχει μια ηρεμία και μια διάθεση αλληλεγγύης, προς τους συμπολίτες εσείς σαν καλά καθάρματα κοιτάτε την πάρτυ σας και να βγάλετε από μέσα σας όλη την γαμημένη αρρώστια σας.

Δεν είναι θέμα πολιτικής σκέψης και αλλά θέμα παιδείας και από ότι φαίνεται εσείς δεν την έχετε, δεν ξέρετε να κρίνετε την αλήθεια, αμέσως τρώτε το κουτόχορτο που σας πλασάρουν χωρίς να δείτε την αλήθεια.

Για αυτό θεωρώ ότι καταστρέφεται η Ελλάδα που αγαπώ, διότι δεν έχει μυαλά που θα αντιληφθούν τις καταστάσεις, που δεν θα ανέχονται να εξουσιάζονται ούτε από μικρούς ανώμαλους πολιτικούς, αλλά ούτε και από στημένα ΜΜΕ.

Θέλω να πιστεύω ότι η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει!!!
Κλείνω μιας και ειναι η παγκόσμια μέρα ποίησης με δύο τραγούδια σταθμός του Μάνου Λοίζου και του Γιάννη Μαρκόπουλου.

ΥΓ
Γνωρίζω πολύ καλά τα αληθινά  κίνητρα του Μποζίκη
Το κάνει για να μην του βγουν στην φόρα κάποια πράγματα που είμαι σίγουρος θα του πάψουν το πολιτικό μέλλον …γνωρίζουν όλοι στο ΠΑ.ΣΟΚ ότι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Δημήτρης Βαρβαρήγος(τυχαίο?)
Βάζω στοίχημα ότι θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος δήμαρχος του νησιού που θα τεθεί σε αργία…



ΥΓ1
Να δώσω χαιρετισμούς στον Μιχάλη Σπίνο και στον Γρηγόρη Μπάστα και τον Άγγελο Πυριόχο που αν και διαφωνώ σε κάποια ζητήματα μαζί τους, αναφέρονται σε εμένα, τους κάνω μια πρόταση  να με προκαλέσουν σε διάλογο στο στίγμα στην εκπομπή τους...θα χαρώ πολύ να έχω ένα καλό διάλογο διότι ο διάλογος και τα επιχειρήματα ειναι αυτά που μετράν και όχι η λασπολογία και τα δήθεν κοινωνικά φρονήματα που ο ίδιος μποζίκης εφαρμόζει.
Στείλτε ένα mail αν θέλετε ουσιαστικό διάλογο στο paiditisplateias2@gmail.com

ΥΓ2
Για όσους διαφωνούν και με ψάχνουν τους λέω ότι ειμαι ανοιχτός σε ένα ουσιαστικό διάλογο η σε μια απλή κουβέντα  απο κοντά... και όχι απο τον υπολογιστή, αν ειναι να βρίσουν ή να αφήσουν υπόνοιες για μένα η για την οικογένεια μου να τα ξεχάσουν αυτά που ξέρουν...η μαγκιά μέσω υπολογιστή δεν αξίζει μία και όποιοι το κάνουν τους ψάχνω απο κοντα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου