Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

O εχθρός της Πατρίδας δεν ειναι η χρυσή αυγή αλλά και εμείς


Ο εχθρός της Πατρίδας και της δημοκρατίας δεν ειναι η χρυσή αυγή όπως πάνε να μας περάσουν ορισμένα ΜΜΕ, εντάξει έχουμε πεί ότι τα χρυσαύγουλα δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία αλλά με τις ενέργειες τους(πέσιμο σε λαθρομετανάστες, αριστερούς κλπ) προσπαθούν να κερδίσουν δημοσιότητα και να προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα και να δεί ο απλός λαός ότι υπάρχει κάποιος που στο πολιτικό σύστημα προσπαθεί και κάνει κάτι...έξυπνη γκεμπελική τακτική στα πρότυπα των ναζί που έκαναν τα γνωστά τάγματα εφόδου και συγκρούόνταν με τους Εβραίους μετανάστες στην Γερμανία.

Όσο δίνεις βήμα σε ενα φασίστα σε περίοδο κρισης τόσο μεγαλύτερο καλό του κάνεις και για αυτό απορώ πως την πάτησε ο κύριος Δένδιας που τους έδωσε και αξία μέσα στην βουλή και κάνει τον κάθε κασιδιάρη και μπαρμπαρούση ήρωα!!!

Ωστόσο η καταστάση των Ελλήνων ειναι σε άθλιο επίπεδο με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές τραγικές καταστάσεις όπως αυτοκτονίες, ληστείες κλπ

Σε αυτό το άθλιο επίπεδο που φτάσαμε σαν κράτος φταίμε πάνω κάτω όλοι, διότι εμείς ψηφίζαμε τόσα χρόνια τις λάθος πολιτικές δυνάμεις και ακόμα τις ψηφιζούμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν νέες εναλλακτικές φωνές, ακόμα και εκείνεςπου μας φαίνονται σαν νέες και εναλλακτικές μοιάζουν με τους λύκους που καμουφλάρονται με προβειά για να ξεγελάν τα θύματα τους(βλέπε  πχ ΔΗΜ.ΑΡ)

Δεν ξέρω αν θα δούμε επανάσταση η πόλεμο αλλά ήδη παρατήρησα λίγες μέρες που έμεινα στην Αθήνα ένα λαό που ειναι χαμένος στον μικρόκοσμο του, ζεί σαν ζόμπι, διασκεδάζει σαν ζόμπι, συμπεριφέρεται σαν ζόμπι και το χειρότερο δεν τον νοιάζει τίποτα....
Απο τον τρόπο οδήγησης μέχρι τον τρόπο που σε κοιτάνε...ειναι χαμένοι εντελώς στον κόσμο τους...λέω ρε παίδι μου πως  τόσο πολύ έχει αλλάξει η Αθήνα που πριν 7 χρόνια σπουδαζα εκεί

Μιλάω για την νέα γενιά που ειναι και καλά απολιτικ και σπάζεται που δεν έχει μεν δουλειά αλλά απο την άλλη δεν την χαλάει να παίρνει την σύνταξη του μπαμπά και της μαμάς και να βγαίνει για κάνα ποτάκι στο γκάζι η στο μπουρνάζι!!!

Η νέα Ελλάδα λοιπόν  του 21 αιώνα ειναι σε σκέτη παρακμή και ειλικρινά δεν ξέρω αν φταίμε αποκλειστικά εμείς ή οι γονείς μας που μας τα έδωσαν όλα τόσο απλόχερα, μας κακομαθάν και τώρα δεν μπορούμε να εργαστούμε ούτε για αστείο.

Διαβάστε εδώ την έκκληση των νέων αγροτών για Έλληνες εργάτες , μα θα μου πεις εγώ ειμαι μηχανικός η ειμαι γιατρός εγώ θα πάω να δουλέψω σαν αγρότης;
Γιατί ρε φίλε να μην πάς δεν το κατάλαβα αυτό
 Απο πότε είναι ντροπή να μαζεύεις ελιές και να τρυγάς στα χωράφια;

Τέτοιες κωλο-νοοτροπίες μας ΡΉΜΑΞΑΝ σαν χώρα και κατά τα άλλα μας φτάιει ο Σαμαράς, ο Σημίτης η ο Τσίπρας η ο Μιχαλολιάκος.

Ας φτιάχναμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, ας διαπαιδαγωγούσαμε με τα κατάλληλα εφόδια  την νεολάια και  με τα  σωστά ιδανικά(χωρίς να τα μετατρέπουμε σε ξέκωλλα και σε ζόμπι) και τότε δεν θα φτάναμε στο χειρότερο σημείο της ιστορία μας.

Δεν θα υπήρχε ούτε Χρυσή Αυγή, ουτέ διαφθορά, ουτέ μίζες, ουτέ τίποτα ...τώρα δεν ειμαι απόλυτα αισιόδοξος για το μέλλον διότι πολύ απλά πάντα μεταθέτουμε τις ΕΥΘΥΝΕΣ μας  στους άλλους και όχι στον εαυτό μας...πράγμα που δεν το έχω ξανασυναντήσει σε κάνενα άλλο λαό.
Να κάνουμε μια γαμημένη αυτοκριτική αλλά όχι φταίνε πάντα οι προηγούμενοι η το κλασσικό παραλάβα χάος απο την προήγουμενη διοίκηση.

Έχω πάει σε Ρωσσία, Βουλγαρία, Ιταλία και Γαλλία μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι  πιο υπερόπτες και σνομπι  είμαστε εμείς παρά οι άλλοι λαοί(εντάξει και οι Γάλλοι έχουν μια τέτοια τάση αλλά όχι στην υπερβολή την δικιά μας) γιατί πολύ απλά εμείς είμαστε ίσως ο πιο κακομαθημένος λαός στον κόσμο!!!

Ας σταματήσουμε τις ανοησίες και ας βάλουμε επιτέλους λίγο  μυαλό διότι οι καιροί έχουν αλλάξει(όπως λέει και ο bob dylan  ) και έρχονται πολλές εξελίξεις στην γειτονία μας!!!
Πλέον δεν ειμαστε ούτε στο 1917 ούτε στο 1944 διότι κάποιοι νομίζουν ότι θα αναβιώσουν παλιές ξεχασμένες καταστάσεις!!!Ήρθε ο καιρός η Ελλάδα ενωμένη να πάει λίγο πιο μπροστά






1 σχόλιο:

  1. Πολύ δύσκολο το βλέπω οι σημερινοί Έλληνες άνω των 30 ετών, για να μην πω άνω των 18, ν' αλλάξουν νοοτροπία.
    Γι' αυτό μιλάμε για "χαμένες γενιές"!
    Οπότε, ό,τι γίνει, αν γίνει, με τις νέες γενιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή