Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σε αυτον τον τόπο τον βλακόστρωτο


Το τελευταίο διάστημα ήμουν στην Αθήνα και έκανε κάποιες δουλειές(ψάχνομαι και για μεταπτυχιακό) έτυχε και πήρα ένα ταξί
Τ-Φίλε απο πού εισαι;
Γ-Απο Ζάκυνθο
Τ-Ώπα ρε φίλε τι παίζει εκεί;
Γ-Για κάτι τυφλούς λένε για κάτι επιδόματα...δεν δίνω και σημασία δεν πιστεύω πουθενά
Τ-Ναι το άκουσα άσε... η κόρη μου πάσχει απο μεσογειακή αναιμία και οι αλήτες έκοψαν το επίδομα δεν πήγε λεει για επανέλεγχο...
Κόμπιασα απο την κουβέντα αυτή...τι να του πω έχει κόρη και της κόψαν το επίδομα για να έχουν οι πούστιδες το άλλοθι για μαιμού επιδόματα!!!
Έτσι ειναι αυτό το κράτος...και απο την άλλη έχεις το κάθε καραγκιόζη να στην λεει απο πάνω ότι δεν πρέπει να δίνονται επιδόματα σε κανένα ισοπεδώνονται έτσι τα άτομα με ειδικές ανάγκες...λές και ειναι πολίτες β κατηγορίας και μετά σου φταίει το παιδί της πλατείας!!!

Ειμαι της άποψης ότι πρέπει να  δίνουν σε όλους τους Έλληνες επίδομα που έχουν πρόβλημα οικονομικό αν έχουν τα αρχίδια(αλλά ξέχασα δεν έχουν τσάμπα φοράνε παντελόνια)...όπως λεει και ο καλός μου φίλος ο Γιώργος (η αλλιώς το παιδί με το bmx) στον καπιταλισμό προτιμούμε τον θάνατο του διπλανού μας παρά το καλό του, οπότε ζήστε σαν την ζούγκλα που μας έχουν φτιάξει... μην παραπονιέστε ότι ζούμε σε μια κακή κοινωνία αφού κατα βάθος αποδεικνύεται ότι δεν έχουμε την αλληλεγγυή που έπρεπε να έχουμε για αυτό  πάρτε τα όπλα και σκοτώθείτε μεταξύ σας...εγώ θα την κάνω απο την Ελλάδα σύντομα και δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο η άδικο αφού στο τέλος η μαλακία ειναι ΑΝΙΚΗΤΗ !!!


                                                        To τραγουδάκι των Active Member με εκφράζει απόλυτα στην κατάσταση που βρίσκομαι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου