Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η εμφυλιακή λογική του πιτσίρικου


Ο γνωστός ζακυνθινής καταγωγής pitsirikos ο αγωνιστής της αριστεράς και του bloggin, αυτός που παλαιότερα έγλυφε και δούλευε κάτω απο την ίδια στέγη με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και ήταν απο όσο γνωρίζω απο γνωστούς μου στο σκαι το τσιράκι του Αλαφούζου...προσπαθει να τα βάλει ξανά με την λογική μας.
Ίσως το γράψιμο στο blog του έχει χάσει το παλιό καλό του χιούμορ και πλέον βγάζει τα απωθημένα και την χολή του για την Ελληνική κοινωνία.
Ο καριόλης αυτός(ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για την λέξη αυτή ειναι cool στην Αμερική ιδιαιτερά) σε ενα άρθρο του με τίτλο όλη η Ελλάδα χρυσή αυγή λέει επ'ακριβώς

Είναι γνωστό πως στην Κατοχή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές. Ήταν γεμάτη η χώρα από καταδότες, δωσίλογους και κάθε λογής ρουφιάνους.

Καταρχήν φίλε πιτσιρικό δεν ξέρω αν εισαι απόγονος ρουφιάνων αλλά στην Ελλάδα αρκετοί εκτελέστηκαν στην διάρκεια της κατοχής και αν γνωρίζεις την ιστορία της Ζακύνθου κανένας ζακυνθινός δεν ήταν ρουφιάνος ίσα ίσα που ο τότε δήμαρχος Καρρέρ και ο Μητροπολίτης έσωσαν τους εβραίους απο τους γερμανούς....δεν μπορεί λοιπόν να λές ότι αρκετοί συνεργάστηκαν στην κατοχή με τους Γερμανούς και να συγχέεις τό τότε με το τώρα...εντάξει ξέρουμε ότι εισαι με τον συριζα και δεν το κρύβεις  αλλά μην λές όσους δεν ψηφίζουν συριζα ρουφιάνους και φασίστες.

Θα μου πεις μα εγώ για την χρυσή αυγή...καταρχάς ειμαι αντιφασίστας και αντιναζιστής αλλά θεωρώ χειρότερο πράγμα να ισοπεδώνεις τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμα σου, δηλαδή επειδή κάποιοι Έλληνες κακώς για μένα υποστηρίζουν την Χ.Α και θέλουν να την αναδείξουν τρίτο κόμμα ειναι δικαιώμα τους...μαγκιά τους ας βάλουν πρωθυπουργό τον Μιχαλολιάκο και τον τρελο Κασιδιάρη, εδώ έχουν ψηφίσει ακόμα χειρότερους όπως τον ΓΑΠ, τον Σημίτη, τον Καραμανλή(τον νεότερο) στην Χ.Α θα κολλήσουμε...άσε που μια χούντα τελικά χρειάζεται μήπως και στρώσουν οι κώλοι!!!

Θα μου πεις μα τι ειναι αυτά που λες τώρα που η τροίκα μας γαμάει, γίναμε όλοι φασίστες ναι γίναμε φασίστες διότι η ίδια η ιστορία επαναλαμβάνεται φίλε πιτσίρκο και μάλιστα σαν φάρσα, απο την στιγμή που το πολιτικό σύστημα χρεωκόπησε και ζεί στα τελευταία του ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα και για αυτό χαίρομαι αλλά επίσης φοβάμαι την άνοδο των άκρων, όπως και η ακροδεξιά της Χ.Α που οι άνθρωποι δεν ειναι εθνικιστές αλλά νεοναζί όπως ξέρεις, αλλά και τον ΣΥ.ΡΙΖΑ που εκφράζει την βία και την τρομοκρατία με τις κουκούλες!!!
Σε όσες χώρες έχει μπεί το ΔΝΤ ο φασισμός και τα άκρα έχουν ευνοηθεί ψάξε και ενημερώσου για αυτό το θέμα.


Ο ΣΥ.ΡΙΖΑ γνωρίζουμε καλά ότι ειναι πίσω απο κάθε κουκουλοφόρο, όπως γνωρίζεις επίσης αρκετα στελέχη του έχουν υποστηρίξει την 17Ν και την ένοπλη βία...όπως βλέπεις εαν βγεί πρώτος ο συριζα και δεύτερη η Χ.Α  πάμε με μαθηματική ακρίβεια σε εμφύλιο!!!

Οι ξένες δυνάμεις μας έχουν διαιρέσει για κάποιους γεωστρατηγικούς λόγους πρώτα μας χώριζαν σε πασόκους και δεξιούς, παλαιότερα σε φασίστες και κομμουνιστές  και τώρα σε συριζαίους και σε χρυσαυγίτες...ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ειμαι με κανέναν, ειμαι πάνω απο όλα με την Ελλάδα και όχι με αυτούς που ζητάνε μελιγάδες και νέο γράμμο-βίτσι!!!

Εύχομαι ποτέ να μην φτάσουμε στο σημείο εκείνο που κλείνεις το εμετικό σου άρθρο
. Από εδώ πετούσαν οι κομμουνιστές τους φασίστες στη θάλασσα. Γιατί, σε αυτή τη χώρα, υπήρξαν και πολύ καλές μέρες....




ΥΓ
Πάντα η αριστερά τουλάχιστον αυτή που θυμάμαι εγώ αν και δεν προέρχομαι απο αριστερή οικογένεια ήταν με την ειρήνη με την δικαιοσύνη και με την αξιοπρέπεια όπως ήταν ο γιατρός ο Λαμπράκης...ποτέ η αριστερά στην Ελλάδα δεν είχε την βία στην Ελληνική ιστορία αλλά σήμερα αυτοί που δηλώνουν  αριστεροί και καλά ειναι χειρότεροι και  απο ορισμένους ακροδεξιούς νεοναζί σε νοοτροπία και αυτό ειναι που κάνει τα πράγματα χειρότερα για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.
ΥΓ1
Πάντως την πίστη μου την έχω απολέσει στην κυβέρνηση Σαμαρά και στην ΝΔ που στήριξα στις τελευταίες εκλογές(διάβασε κάποια παλαιότερα post μου) και δεν πιστεύω ότι ένας τσίπρας θα φέρει την άνοιξη...
Η άνοιξη δεν θα την φέρει ουτέ η αριστερά ούτε η ακροδεξιά της Χ.Α και του συγΚΑΜΜΕΝΟΥ αλλά νέες σοβαρές πατριωτικές φωνές που εύχομαι να γεννηθούν σύντομα στο πολιτικό σκηνικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου