Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πέστα Αλέκα


Η χώρα θα πάει σε εκλογές όπως όλα δείχνουν» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και γνωστοποίησε την πρόθεσή της να καταθέσει στην επόμενη Βουλή «σχέδιο νόμου που θα καταργεί το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις της χώρα»
Η Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ότι, «όποια κυβέρνηση και να προκύψει, δεν θα καταργήσει ούτε το μνημόνιο, ούτε τη δανειακή σύμβαση, αλλά κυρίως , ούτε τα αποτελέσματα τους».
Η κυρία Παπαρήγα, υποστήριξε ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει σχέδιο νόμου στην επόμενη βουλή, που θα προβλέπει την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, εκεί θα τοποθετηθούν όλοι.
Η Παπαρήγα όμως συμπλήρωσε ότι με αυτό το σχέδιο νόμου θα προκύψει μια απόφαση της βουλής που θα τάσσεται υπέρ ή κατά του μνημονίου, που την θεωρεί πιο έγκυρη από τις επιστολές των πολιτικών αρχηγών.
Το βρήκα στο  κονσερβοκούτι 

Σχόλιο δίκο μου

Η αλέκα έχει πιάσει το νοήμα της φάσης που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα και πραγματικά αν και το έχω κράξει το ΚΚΕ κρατάει μια αξιοπρεπή στάση που δυστυχώς ο cool αλέξης που οραματίζεται μια και καλά αριστερή κυβέρνηση σοσιαλιστική(αλήθεια για πόσο ζώα μας έχει περάσει...) μιλάει για αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου!!!

Αναρωτιέμαι τελικά ποίος ειναι πιο γελοίος ο Τσίπρας που θέλει να κερδίσει ποσοστά με τα ΟΧΙ΄τα αρχικά και τα τα μεν αλλά που λένε διάφοροι απο το ΣΥ.ΡΙΖΑ(δραγασάκης κλπ) η ο Κουβέλης που θέλει και καλά να μπει σε οικουμενική κυβέρνηση αλλά μαζί με τον ΣΥ.ΡΙΖΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. Μια λαική παροιμία λέει: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή