Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η ΔΗΜ.ΑΡ


Η ΔΗΜ.ΑΡ θεωρούσα ότι  ήταν ενα αξιόλογο αριστερό μέρος, αλλά δυστυχώς τώρα που φτάνει στο δρόμο να παρθούν οι πιο σημαντικές αποφάσεις για το νέα μέτρα τα όποια είναι  ένα νέο μνημόνιο τρία, βλέπουμε να παίζεται ένα περίεργο επικίνδυνο παιχνίδι ιδεοληψίας, άκριτου νεοφιλελευθερισμού και μια υποκρισία για τα εργασιακά.

Οι κόκκινες γραμμές και ένα χαζός βλέπει ότι  προφάσεις και λυπάμαι αλλά η ΔΗΜ.ΑΡ ή όποια θα έμπαινε και καλά στην κυβέρνηση για την απαγκίστρωση του μνημονίου και για την επαναδιαπραγμάτευση δεν έκανε τιποτα και δυστυχώς λύπαμαι που θα το πω αλλά ο Φώτης Κουβέλης θεωρείται χειρότερος υποκριτής απο ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Διότι ο ρόλος του δεν ήταν ουδέποτε συγκεκριμένος απο την μια έλεγε να παρθούν μέτρα για να αλλάξει το κράτος, στις εκλογές κατάγγειλε την ΝΔ και το ΠΑ.ΣΟΚ και στο τέλος συντάχτηκε μαζί τους για το καλό της χώρας.

Τράγελαφος η τρολλάρισμα αυτό που κάνει ο Φώτης Κουβέλης, διπολική διαταραχή η μήπως κάτι πιο βαθύ....
Δυστυχώς η αριστερά στην Ελλάδα και ειδικά το κομμάτι της δημοκρατικής αριστεράς μου θυμίζει ένα άνθρωπο μεθυσμένο η μπαφιασμένο  που δεν ξέρει που να πάει, τρεκλίζει στο δρόμο και το φωνάζει ότι το κάνει για το καλό της Ελλάδος!!!

Η ΔΗΜ.ΑΡ με ποδοσφαιρικούς όρους μου θυμίζει την Λίβερπουλ που όλο λέει ότι θα δουλέψει σκληρά και θα σώσει την κατάσταση αλλα στο τέλος καταλήγει απο την 5η θέση και κάτω


ΥΓ Κάνω μια πρόβλεψη τα μέτρα θα περάσουν με 160-158 βουλευτές κάποιοι απο την ΔΗΜ.ΑΡ και  θα την κάνουν και όλα θα ειναι όπως τα σχεδίάζει η Μέρκελ και το Διεθνές Κεφάλαιο... κατά τα άλλα σύντομα έρχονται τα χειρότερα εξ Αμερικής!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου