Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δημοκρατία και επίσημα τέλος


Επίσημα μπήκαμε στον καιάδα, δημοκρατία τέλος απο εδώ και πέρα κουμάντο κάνει η Ε.Ε και οι δανειστές μας.
Θα μου πεις τώρα το κατάλαβες, ειναι αλήθεια ότι το ήξερα αλλά νόμιζα ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, το plan B για μια σωστή επαναδιαπραγμάτευση, για ένα νέο ορθό δρόμο που θα έσωζε στο +5 την αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας.
Έκανα λάθος και δυστυχώς λάθος έκαναν οι πολίτες μας που εμπιστεύτηκαν αυτα τα τρία κατάπτυστα κόμματα.

Δεν με ενδιαφέρει αν πάρουμε την δόση, με ενδιαφέρει που δεν υπάρχει δημοκρατία στο τόπο αυτό, όταν συλλαμβάνουν δημοσιογράφους σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει ξεφύγει.
Μπορεί αύριο να συλλάβουν και εμένα που τους κρίνω που ξέρεις!!!

Έχουν ένα πανικό οι ξένοι εξουσιαστές θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ πάση θυσία, διότι βλέπουν ότι οι άλλες χώρες που έχουν το παρόμοιο πρόβλημα ελέγχουν την κατάσταση ακόμα, αντίθετα οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει σε πολλά επίπεδα αφού πρώτα κατάφεραν και τους πήραν την αξιοπρέπεια και τον κόπο τους.
Ειναι σαν να έχουν ληστέψει βιάσει και σε έχουν πετάξει στο δρόμο, τώρα βέβαια μπορεί να ειναι αργά αλλά πρέπει να εκδικηθείς τον βιαστή, τον ληστή και τον παρολίγον δολοφόνο σου.

Ο εχθρός δεν ειναι μόνο οι εγχώριοι προδότες αλλά κυρίως οι δανειστές οι όποιοι έχουν  την βασική ΕΥΘΥΝΗ για ότι θα συμβεί στην πατρίδα μας.
Αυτοί δημιουργήσαν τα μνημόνια, αυτοί έφεραν τα πράγματα σε αυτήν την δραματική κατάσταση και πρέπει που να πάρει η οργή να λογοδοτήσουν για αυτό το έκτρωμα που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Η εκτροπή έχει γινει ήδη και τώρα εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να τους διαολοστείλουμε χωρίς να μπαίνουν ταμπέλες του στυλ αναρχικός, αριστερός, πασοκος η δεξιός.
Νομίζω ότι τώρα όλα θα κριθούν και να περάσουν τα μέτρα την άλλη βδομάδα στην συνείδηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού δεν έχουν αξία.

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές
την πρώτη μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου