Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο εμφύλιος άρχισε(γεια σου Ελλάδα Αθάνατη)


Ο εμφύλιος μεταξύ ακροδεξιών νεοναζιστών και αντιεξουσιαστών-συριζαίων ξεκίνησε και όλα μας επιστρέφουν στις ωραίες εποχές του Εθνικού διχασμού και του ένδοξου εμφυλίου αγώνα του 1946-1949.

Νομίζω ότι πέσαμε πλέον στην μεγάλη φάκα του παγκόσμιου συστήματος που μας θέλει όλους διχασμένους και βλάκες.

Ο ένας θεωρείται μάγκας επειδή ειναι Πατριώτης και υπέρ της Άρειας φυλής και απο την άλλη έχεις τον γιαλαντζί αντιφασιστά του ΣΥ.ΡΙΖΑ που κάνει τα ίδια πράγματα που κάνουν οι νεοναζί, κάνει και αυτός μηχανοκίνητες πορείες κλπ.

Το κέντρο της Αθήνας δεν ειναι πλέον ασφαλή, διότι ακραίες ομάδες με χουλιγκανικές διαθέσεις θα κάνουν πλέον κουμάντο, απο την μια η αστυνομία κυνηγάει με εντολές ποτέ τους μεν και ποτέ τους δεν.
Η μια πλευρά κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μεμψιμοιρεί υπέρ της άλλης(οι γνωστές παπαριές που ενισχύουν τον Εθνικό διχασμό).
Δεν καταλαβαίνουν ότι ειναι στημένα τα πράγματα ώστε να κυριαρχούν τα άκρα και οι ακραίες απόψεις έτσι ώστε τα μέτρα και οι δανειστές να έχουν ελεύθερο το κεφάλι τους.

Το ζήτημα σε αυτή την μεγάλη κόντρα η όποια θα έχει και άλλα επεισόδια να δούμε ποιος ειναι πίσω απο αυτές τις ακραίες ομάδες που θέλουν να ξαναζωντανέψουν τον εμφύλιο πόλεμο;

Αν η Ελλάδα φτάσει σημείο 1946-1949 και σκοτώνει ο ένας τον άλλον ειναι πιο εύκολο να την ξεπουλήσουν στους ξένους-δανειστές, αυτό ειναι το σχέδιο να διχαστεί ο Έλληνας να πέσουμε στην παγίδα σαν καλοί μαλάκες και μετά η Ελλάδα να επιστρέψει το 1950.

Χωρις υποδομές και ολα ιδιωτικοποιημένα τι σημασία θα έχει ρε άμοιρε μαλάκα Έλληνα να κυνηγάς Φασίστες ή μετανάστες  την στιγμή που αυτοί που μας έφεραν στο σημείο αυτό κάνουν καριέρα στο harvard και στο γεήλ;



4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τι ειπε η μητερα του στο σπιτι σου ειναι απλα και μονο διάδοση, και η Ελλαδα με τον ενα η τον αλλο στην κυβερνησει καταντησε φεουδα μιας νεοφεουδαρχικής Γερμανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙ.ΔΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή