Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Για τις χειραφετημένες γυναίκες και για την Ελλάδα


Η αφορμή για το κείμενο ειναι για άλλη μια φορά οι ανθρώπινες σχέσεις, εισαι τεμπέλης λέει μια βολεμένη κοπέλα κόρη  γιατρού σε ενα φίλο μου, δεν βρίσκεις δουλειά και δεν έχει μέλλον, δεν έχεις καμία γαμημένη προοπτική και ο φίλος να καπνίζει το ένα τσιγάρο πίσω απο το άλλο και να προβληματίζεται, μπορεί να μην το εκδηλώνει αλλά δεν ξέρει ποιο ειναι το μέλλον του.

Μπορεί να μην ήθελε να σπουδάσει, ήθελε να ζήσει μια ελεύθερη ζωή χωρίς νόμους με τους δίκου του κανόνες εκεί που το χρήμα δεν έχει καμία σημασία.

Δεν ειναι ο γνωστός καπιταλάς η αυτοδημιουργήτος καριόλης που θα βγάλει χρήμα εις βάρο του άλλου, ίσως απο πάντα να ήταν παιδί της φύσης η ένας τύπος που θέλει να ασχολείται εκτός φύσης και να γέυεται την ζωή του χωρίς να τον νοιάζει το χρήμα.

Και τότε έρχεται η αιώνια αγωνία και πότε θα δουλέψει, δεν υπάρχει χρόνος έχει περάσει τα 30, πρέπει να κάνει οικογένεια, έρχονται τα γεράματα και άλλες τέτοιες παρωχημένες πίπες που λένε διάφορες γυναίκες χειραφετημένες φεμινίστριες...

Η φάση ειναι ότι ακούω και τον φίλο μου Γιάννη να μου λεει ακριβώς που λένε οι γκόμενες περί οικογένειας πιο γελοίος δεν υπάρχει, γιατί δηλαδή επειδή φίλε Γιάννη θέλεις να κάνεις οικογένεια και να φάς το γαμήσι μιας χειραφετημένης γυναίκας(διότι δεν θα δουλέυεις για την πάρτυ σου αλλά για την γυναίκα σου), θα έχεις το άγχος πως θα μεγαλώσει το παιδί σου και υπο κάποιες συνθηκες να γίνεις ένα καλός πατέρας που θα δώσει την κατάλληλη ανατροφή.

Το πιο ζόρικο πράγμα στην εποχή μας ειναι να μεγαλώσεις παιδιά, διότι οι κίνδυνοι ειναι πολλοί και πιστεύω ότι ελάχιστοι άνθρωποι ειναι αυτοί που μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους...έχω δει νέους γονείς να συμπεριφέρονται στα παιδιά τους λές και ειναι σκουπιδια(Στα τρένα που λεει και ο mikeius)

Η αλήθεια ειναι ότι δεν με νοιάζει το μέλλον διότι χώρις το τώρα δεν υπάρχει μέλλον, θέλω να ζήσω το τώρα και όπως ο φίλος μου προτιμώ να ειμαι το παράσιτο ο αλήτης τεμπέλης παρά ο γνωστός καριόλης σκλάβος που θα δουλέυει για να συντηρήσει παιδι, γυναίκα και θα αγοράσει κινητά, βιβλία και θα πηγαίνει ταξίδια στας Ευρώπας με την οικογένεια, ωραία τα ταξίδια αλλά αξίζει το κόπο να τα κάνεις όσο πιο όμορφα γίνεται και χωρίς πιέσεις...αν δεν έχεις χρήμα απο πίσω δεν πάς ταξίδια μείνε σπίτι η πήγαινε για κάμπινγκ(οχι στο αγκίστρι ειναι κωλόμερος...δεν το συνιστώ)

Έχω κάνει που λέτε  ταξίδια στας Ευρώπας και έχω μείνει στο εξωτερικό στην Βουλγαρία όπου πήγα να σπουδάσω και διαπίστωσα ότι το κλίμα δεν σηκώνει, οχι γιατί ειμαι το γνωστό παράσιτο που δεν ταιριάζει πουθενά όπως λένε οι ανέραστοι, ανοήτοι και κακογαμημένοι μικροαστοί άνθρωποι που δουλεούν για 300 ευρώ για να έχουν ένσημα σαν παράσιμο και να τα ακουμπάνε στο σπουδαίο Ελληνικό κράτος!!!

Δεν έχουμε κράτος μάγκες γιατί να εργαζόμαστε για αυτόν, τι θυσία να κάνουμε σε αυτό το μπορντέλλο που έφτιαξαν οι δικοί μας, να γίνουμε τα ίδια σκατά θέλουμε και εμείς να ζούμε καταχρεωμένοι σε τράπεζες και τοκογλύφους και να το παίζουμε με δανεικά  σουπεργκόμενοι και τα σουπερμοντέλα ή μήπως πρέπει να το διαλύσουμε για να το φτιάξουμε εξ'αρχης διότι έτσι πάει η ιστορία αν δεν γκρεμίσεις το οικόδομημα της μεταπολίτευσης και του συστήματος που μας έχουν φτιάξει μια ζωή θα ζέις μέσα στα προβλήματα, στην σκλαβία, στον μικροαστισμό και στην πιέση.
Θα εισαι 30 έτων και θα παθαίνεις αγχωτικές διαταραχές και κρίσεις πανικού  θα κάνεις ψυχοθεραπεία στο κάθε τελειωμένο γεμάτα συμπλέγματα και παιδικά τραύματα ψυχολόγο που έχει πάρει ένα πτυχίο και το παίζει επιστήμονας.


Άσε που μπορεί να σε πάρει απο κάτω...να μην μπορείς να κάνεις έρωτα επειδή δεν έχεις την δουλειά που θα ήθελες να έχεις, ούτε την ζωή που σου έταξαν και δεν την έχεις,αντίθετα έχεις μια υστερική γκόμενα που θα σου ζητάει και άλλα και άλλα σαν μια μικρή τροίκα που μας ζητάει η καριόλα νέα μέτρα, νέα μέτρα...μια σχέση κύριαρχου και σκλάβου(κόλπα bdsm που λένε και στο χωριό μου)!!!


Για αυτό λέω οτι ο Έλληνας δεν θέλει τρόικες και γκόμενες χειραφετημένες τέτοιου στύλ, ο Έλληνας θέλει ΜΕΡΑΚΙ, δουλειές που γίνονται με το δικό τους τρόπο, χαλαρά να κάνει την συναλλαγή και σε όποιον αρέσει σε όποιον δεν αρέσει στο καλό και ας μας γράφει.
Aπο εδώ και πέρα  να φύγουμε απο αυτή την μπάσταρδη  Ε.Ε και το ευρώ, εντάξει καλή η Ευρωπη αλλά βλέπω τα δυτικά κράτη όπως η Βουλγαρία και εκεί που ζούσαν στην απόλυτη εξαθλίωση με μισθούς πείνας να έχουν αναπτυχθεί να έχουν βιομηχανία, να έχουν μαζέψει όλες τις πολυεθνικές και τα λοιπα. ποιοι οι Βούλγαροι;;;;;
Το πιο σκληρό κομμουνιστικό κράτος των Βαλκανίων, ίσως πρέπει εν τέλη  να πτωχεύσουμε να ξεκινήσουμε απο το μηδέν για να στρώσει η Ελλάδα και να κάνουμε το δικό μας restart, να ξαναφτιάξουμε βιομηχανία, βιοτεχνίες κλπ

Μόνο έτσι η Ελλάδα μάγκες θα βρεί το δρόμο της και η κάθε γυναίκα τον στόχο της!!!Να ζεί την ζωή της


Και ασε τους δήθεν τους έξυπνους να μας λένε τα δικά τους...που πάντα στην κομμούνα το παιζουν οπορτούνα!!!

3 σχόλια:

  1. Αναρωτιόμουνα πάντοτε αν άξιζε τον κόπο και αν όντως είναι αυτός ο προορισμός του ανθρώπου. Να φτιάξει τη ζωή του για να την κληροδοτήσει στους απογόνους του. Άρχισα να πιστεύω πως εντάξει, σωστό είναι το αυξάνεστε και πληθύνεστε, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν πρέπει να σπαταλάς τη ζωή σου για κανέναν. Αυτό θα πρέπει να κάνει κάθε άνθρωπος και να συνεχίζεται από τους απογόνους. Να ζει για τον ίδιο και όπως ο ίδιος θέλει. Για τις υλίστριες γκόμενες να ξέρετε πως η ζωή είναι δικιά σας και μάθετε να λέτε όχι και άντε γαμήσου. Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν, πόσο μάλλον από χαζογκόμενες. Άμα είμαι αποτυχημένος δεν έχεις δουλειά μαζί μου και τη βόλτα σου. Με το κράτος και τα γαμημένα αφεντικά μαζί με το σύστημα που εκτρέφουν είμαι από τα γεννοφάσκια μου χρεοκοπημένος. Μη μου μιλάτε για πτώχευση του κράτους. Ίσως για μένα αυτό είναι σωτηρία. Κανείς δεν θα ελέγχει τη ζωή μου και κανενός τη ζωή δεν ελέγχο. Οραματίζομαι μια κοινωνία χωρίς να εργάζομαι για να επιβιώσω, αλλά να εργάζομαι για να προσφέρω. Όλα τα διλήμματα που τίθενται δεν με τρομάζουν διότι δεν με ενδιαφέρουν. Ουσιαστικά τα διλήμματα αφορούν τους καριόληδες που αρέσκονται να χειραφετούν το σύνολο. Αποστρέφω το βλέμμα μου και κλείνω τα αυτιά μου στους βολεμένους σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @rigo
      Ωραία τοποθέτηση δίνεις μια πολιτική αντιεξουσιαστική χροιά στο θέμα η αλήθεια ειναι ότι πρέπει να σπάσουμε το είδωλο μας στον καθρέπτη που μας έχουν φτιάξει, δεν ειναι δικαιά η κοινωνία μας και εφ'όσον δεν ειναι δικαιά εμείς η θα γίνουμε σαν τα μούτρα της(το είδωλο στον καθρέπτη) η θα ζήσουμε με τους δικούς μας όρους και κανόνες...βέβαια κάπως έτσι λέγαν οι πασόκοι αριστεροί πριν χρονιά το 73 στο Πολυτεχνείο και μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν στο βασικό μισθό 450 ευρώ και τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές
      Να ξεκαθαρίσω οτι το κείμενο ήταν λίγο ξεκούδωνο λίγο διαφορετικό απο όσα έχω γράψει θέτω το ζήτημα του μέλλοντος που όλους μας απασχολεί, δυστυχώς rigo θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον όλοι μας αλλά εις βάρος των άλλων...τα αφεντικά όπως λές μέσα απο το σύστημα και καλά γινόμαστε εμείς(έτσι μας εμποτίζουν στο σπιτι η στο σχολείο) και όταν πάμε να βγάλουμε φράγκα σκεφτόμαστε το δικό μας και όχι του άλλου...κάνουμε παρέα ανάλογα την τάξη μας...πχ αν έχω εγώ πατέρα γιατρό πρέπει να κάνω παρέα με άτομα της τάξης μου και άλλες μεσαιωνιστικές αντιλήψεις σκοταδιστικές που τα παγκόσμια εξουσιαστικά κέντρα έχουν εφαρμόσει επί αιώνες το ζήτημα δεν ειναι ταξικό αλλά διαφορετικό!!!
      Αστο καταλάβουν ορισμένες γκόμενες υλίστριες πριν ειναι αργά...έτσι και αλλιώς αν η γυναίκα διεκδικήσει την ζωή της μπορεί να αλλάξει την κοινωνία...

      Διαγραφή
  2. Ακούω πολλές φορές για την δυσκολία και τον αγκαθωτό δρόμο προς την κοινωνία που οραματιζόμαστε αν δεν θεωρείται μη πραγματοποιήσιμη.
    Το είπα και σε μια μίνι εκπομπή μου (ξέρεις που...) ότι αν το θέλει ο άνθρωπος που είναι το μεγαλύτερο θηρίο, μπορεί να γίνει και πιο σύντομα από όσο φανταζόμαστε. Ένας τρόπος υπάρχει. Όλα όσα λες για την κοινωνία και την οικονομία των πόρων, εφάρμοσέ τα εσύ πρώτος και τότε θα λάβεις κι εσύ το ανάλογο. Δίδαξε στην κοινωνία αυτό που θες με πράξεις. Έχεις κάνει την αρχή και σύντομα θα ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή