Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ορισμένα συμπεράσματα για το ποιος βοηθάει την κοινωνία




Στο βίντεο βλέπουμε μέλη του κινήματος δεν πληρώνω που επανασυνδέουν το ρεύμα που έχουν ΚΟΨΕΙ τα καθάρματα της ΔΕΗ στην Κοκκινια και στην Αθήνα όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα θα μους πεις ρε συ Γιάννη τι πρόβλημα έχεις εσύ...τι σε νοιάζει δεξιός εισαι στην τελική!!!

Να πάτε να γαμηθείτε εσείς σας το λέω με όλη την καλή διάθεση  λοιπόν όσοι πιστεύτε αυτό το τρόπο και έχετε μάθει να έχετε δικαιολογία για τα πάντα

Για μένα προσωπικά  πανω απο ΟΛΑ και απο ιδεολογία και απο σκέψεις και απο το προσωπικό μου βόλεμα  ειναι ο άνθρωπος ο απλός εργαζόμενος, εκείνος που δεν έχει μοίρα αφού το κράτος και τον κατέστρεψαν οι ίδιοι οι πολιτικοί ταγοί του.
Αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το κακό χάλι ζητάνε σημέρα τα ρέστα και το παίζουν και αντιστασιακοί στην βουλή(βλέπε ΣΥ.ΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ).

Δεν ειναι θέμα μνημονίων κύριοι ειναι θέμα πολιτικής βούλησης, τώρα που αγριέψε ο καιρός βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο της υποκρισίας και της εξουσίας του κράτους αλλά και του συστήματος εκείνου που δεν βοηθά τον συνάνθρωπο!!!

Για αυτό θεωρώ ότι το ΜΟΝΟ κίνημα που πραγματικά υπάρχει ειναι το  δεν πληρώνω που βοηθά τους εργαζόμενους, τους άπορους και τους φτωχούς!!!
ΥΓ
Θα ήθελα πάρα πολύ να δώ τον νέο Βουλευτή της Αριστεράς στο νησί Σταύρο Κοντονή να επανασυνδέσει το ρεύμα σε οικογένειες  που προσωπικα γνωρίζω και δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους  διότι υποτίθεται ότι ειναι αριστερός και θέλει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας!!!
Ιδού λοιπόν το πεδίο δράσης για να δούμε ποιός ειναι με τον πολίτη και ποιος τον κοροιδεύει



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου