Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Είσαι σοβαρός δήμαρχέ;


Εδώ ο  κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται αυτή θα ειναι η κουβέντα που έχω να πω για τις τελευταίες πυρκαγιές που κάποιοι έβαλαν στο νησί έτσι για να ξεκαβλώσουν ρε αδερφέ.

Ηρθέ η ώρα να τα χώσω λοιπόν στον ηθικό αυτουργό τον δήμαρχο  Στυλιανό Μποζίκη ο οποίος αντί ουσιαστικά να λάβει τα μέτρα του για τις πυρκαγιές που μπήκαν βάση οργανωμένου σχεδίου κάθετε στο facebook και σχολιάζει το θέμα της αφαλάττωσης και του νερού....

Σε ποια γαμημένη κοινωνία ρε πούστη μου ζούμε, ειλικρινά το λέω σαν νέος άνθρωπος που αγαπώ αυτό το τόπο που κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον μειώσουν.

Ειμαι εκνευρισμένος όταν έμαθα ότι όμορφο δάσος στο καλαμάκι του Νικολουδάκη  το οποίο αποτελεί ένα φυσικό όμορφο δάσος που βρίσκεται και σε περιοχή του Θαλλασίου Πάρκου, αντί λοιπον να υπάρχει μια σχετική οργάνωση απο τον Δημο και σε συνεργασία με πολίτες να φυλάει τα δάση(κυνηγετικός σύλλογος, εθελοντές δασοπυροσβέστες) άφησε αυτό το πανέμορφο μέρος να κάει όπως κάηκαν και άλλα μέρη στο νησί στην ορεινή Ζάκυνθο.

Επί 12 χρόνια ελάχιστα δάση ειχαν κάει και τα τελευταία δύο χρόνια έχει γινει ένας μεγάλος χαμός διότι πολύ απλά δεν πρόσεξαν ούτε ο δήμος αλλά ούτε και η περιφέρεια την πυροπροστασία του τόπου μας.

Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω όμορφα λόγια ότι προσπαθούμε και ότι μπορούμε να κάνουμε το κάναμε...περάσαν οι εποχές που οι φωτιές ήταν στο έλεος του Θεού ζούμε το 2012 υπάρχουν άπειρα συστήματα που μπορούμε σε live χρόνο να δούμε μέσω δορυφόρων που ειναι η φωτιά και απο ποιον μπήκε...όλα τα άλλα ειναι δικαιολογία του κ...λου

Το μπάχαλο το φετινό ειναι γεγονός ότι έγινε με βάση την κακή συνεργασία των φορέων της τοπικής αυτοδιοικήσης.
Τόσα χρόνια βλέπω τόση μεγάλη ανοργανωσία και έχεις τον δήμαρχο να σου λέει διάφορα...

Κύριε Μποζίκη έχετε ηττηθεί ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ με την τακτική σας και τις φαγωμάρες στο τόπο μας όλα καταστρέφονται...μπορεί ο τσαγκαρόπουλος να ανατίναξε και κακώς έκανε το δημαρχείο εσείς όμως έχετε ουσιαστικά ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ όλη την ζάκυνθο με την τακτική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα!!!

Άλλαξτε τακτική μήπως και σωθεί ότι έχει μείνει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου