Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο φασισμός των τσατσο-πουλών...


Η αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο δεν ειναι να υπερασπιστώ κανένα και καμία εφημερίδα αλλά είδα ότι στο facebook ο εκλεγμένος βουλευτής με την αριστερά του ΣΥ.ΡΙΖΑ(ναι αυτοί οι εναλλακτικοι αντιμνημονιακοι με τις 100 συνιστώσεις!!!) ο οποίος προσπαθεί στο facebook να τρολάρει και να ειρωνευτεί την εφημερίδα δημοκρατία για την φωτιά στο άγιο όρος και πως έσβησε αν ήταν θαύμα ή όχι...

Θα περίμενα απο εναν καλλιτέχνη και ένα συγγραφέα να μην την πέφτει σε κάποιον που πιστεύει η σε κάποια θρησκεία, πχ ειρωνευέται την Παναγία κλπ,

Για πές μου αγαπητέ τσατσόπουλε θα έκανες το ίδιο και για τον Προφήτη Μωαμέθ ή για τον Βούδα θα έκανες σχόλιο για αυτές τις δύο θρησκευτικές οντότητες η επειδή το παίζεις αριστερούλης και άθεος τα χώνεις μόνο στην Ορθοδοξία...

Αν ήσουν μάγκας ας έλεγες ειμαι άθεος και έχω γραμμένες όλες τις θρησκείες...να ξέρουμε τι λέμε και όχι μόνο να μεροληπτείς εναντίον του Χριστού και της Παναγίας ή εισαι άθεος η δεν εισαι με λίγα λόγια!!!
Ο Νίτσε πχ ο πιο γνωστος άθεος έλεγε το υπέροχο
 Αγάπα τον πλησίον σου» καταρχήν σημαίνει: «Άφησε τον πλησίον σου στην ησυχία του». Και ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια της αρετής συνδέεται με τις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Στην τελική γιατί να θίξεις την Θρησκεία του άλλου ή τα πιστεύω του γιατί ρε πούστη μου δεν τον αφήνεις ήσυχο;

 Προσωπικά δεν μου αρέσει να προσβάλλω τα πιστευώ κάνενος ειδικά στο θέμα της πίστης, είτε πιστεύει στον Θεό, στα Ufo,  στον Πατερούλη Στάλιν, στον Ολυμπιακό ή στην ΑΕΚ ή ακόμα και αν δεν πιστευεί πουθενά παρά μονο στον εαυτό του.


Ωστόσο παρατηρώ ότι τώρα τελευταία καποιοι έχουν κάνει μόδα το τρολίνγκ που τα χώνει στα πιστέυω του καθενός...έχουμε περάσει σε μια νέου είδους πολιτιστική αξία που δυστυχώς έχει χάσει κάθε όρια, πετάμε μια μαλακία για να πουλήσουμε πολιτισμό και αξία, το να το ακούω πχ απο κάποιους νέους ηλικίας 18 με 30 πάει στο καλό, αλλά απο εκλεγμένους Βουλευτές του κοινοβουλίου που εκλέχτηκαν απο τον Ελληνικό λαό τότε κάτι δεν πάει καλά!!!

Ψυχιατρικό το φαινόμενο ειναι η μήπως ειναι θέμα ηλιθιότητας που έχει γινει δυστυχώς καθεστώς, αυτό αξίζει να γινει πτυχιακή εργασία για να δούμε τι σκατά γίνεται σε τούτο το τόπο και πως απο τον σεβασμό όλων των ανθρώπων έχουνμε περάσει στον κοινωνικό ρατσισμό ορισμένων ατόμων που πιστεύουν στο δικό τους θρήσκευμα ή στο δικό τους τρόπο ζωής και σκέψης.

Παλιότερα θυμάμαι υπήρχε ρατσισμός στους μαλλιάδες-heavy μεταλάδες, σε βλέπαν με μπλουζάκι motorhead και σε κοιτούσαν περίεργα λέγαν ο τύπος ή ειναι πρεζάκι η ειναι σατανιστής!!!


Δυστυχώς έχουμε  ξεφύγει πνευματικά και αυτό δεν ειναι θέμα μόνο παιδείας αλλά και ψυχικής διάθεσης πχ βλέπεις τους χρυσαυγίτες να τα χώνουν στους ξένους και να παραλληρούν ρατσιστικά και απο την άλλη τους αριστερούς(εντός η εκτός εισαγωγικών) να λένε τα αντίθετα και να τρολάρουν ασύστολα...
Να δώ τι άλλο θα δούμε σε τούτο τον ματάιο κόσμο...

ΥΓ
Δικαιώνεται 'μετά απο χρόνια  και ο γέρος Καραμανλής που   έλεγε ότι η Ελλάδα ειναι ένα απέραντο φρενοκομείο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου