Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Έρχεται Χειμώνας!!!



Τελειώνει το περίεργο καλοκαίρι του 2012 και ετοιμάζομαστε να την κάνουμε για τα ξένα σε λίγες βδομάδες.
Τελείωσαν τα παιχνίδια μπαίνει ο Σεπτέμβριο,  νέα μέτρα θα παρθούν αναγκαστικά και αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.
Η καλοκαιρινή κίνηση στο νησί σε σχέση με παλιές χρονιές ήταν χαμηλή και μόνο ο Αύγουστος τράβηξε και αυτός με πολλά ζόρια.

Τι προβλέπω λοιπόν για το μέλλον, τοπικά βλέπω σφαγή δημάρχου και περιφέρειας σε τέτοιο σημείο που θα δούμε μεγάλες γραφικότητες, τον νέο Βουλευτή Σταύρο Κοντονή στο γνωστό τροπάριο της καταγγελίας και μια κοινωνία να τρώει το αγγούρι απο εφορίες, απο τράπεζες, απο πρόστιμα κλπ!!!

Σε πανελλήνιο επίπεδο κάποιοι θα φωνάζουν και θα κάνουν πορείες για τον εργατη και καλά(συριζα, κκε και λοιποί εργατοπατέρες), τα χρυσά αυγά θα δέρνουν μετανάστες άμοιρους όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν και όλα θα γίνουν τόσο απλά και γραφικά που θα δούμε νέες τρολιές.

Πόσο μίζερα μου φαίνονται όλα αυτά, αντί τελικά ο Έλληνας να καταλάβει ότι όλα μόνο με συλλογικές καταστάσεις λύνονται θα μπεί σαν καλό πρόβατο πίσω στην σειρά του και προβλέπω τα ίδια που βιώσαμε το προήγουμενο χειμώνα να το βιώσουμε και φέτος
Καμία έκπληξη λοιπόν...ο συριζα θα ζητάει νέες εκλογές(όχι άλλο κάρβουνο) όπως και η χρυσή αυγή και γενικά θα βιώσουμε ίδιες γραφικές καταστάσεις.
Οι μισθοί δεν βλεπω να ανεβαίνουν ουτέ να σταματήσουν οι απολύσεις απο τον ιδιωτικό τομέα...κανόνι θα βαρέσουν και άλλες επιχειρήσεις και η ύφεση θα συνεχίσει στα ίδια επίπεδα!!!

Θα μου πεις ποια θα ειναι η λύση;

Ο λαός να σταματήσει να πιστεύει σε κόμματα που ειναι λαικίστικα και ειναι ψεύτες με αποδεδειγμένα στοιχεία η ιδεολογία τους ειναι νεκρή και εκτός τόπου και χρόνου...

Ουτέ να πιστεύει σε άτομα που την έχουν δει επαναστάτες του διαδικτύου(βλέπε Πάνο Καμμενο και λοιπούς) που ειναι απόλυτα ελέγχομενοι

Ο χειμώνας έρχεται και ειναι βαρύς και καιρός ειναι όλοι μας να τα βρούμε μεταξύ μας και να αλληλοβοηθηθούμε διότι οι εποχές ειναι κρίσιμες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου