Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Σας πήραμε χαμπάρι η δράσε η σκάσε


Κόντρα στην μιζέρια στην παρακμή για να πας πρέπει να έχεις δυνατό στομάχι και κατάλληλο επίπεδο αντιληψης της πραγματικότητας..δυστυχώς πολλοι επιλέγουν τον εύκολο δρόμο να πάνε με το ρεύμα και να ζούν με την ντροπή τους.

Δύσκολο πράγμα να εισαι αυθεντικός και ειλικρινής όμως σε ένα σύστημα που σε κάνει χοντρόπετσο, χαζό κα βολεμένο δεν έχεις πολλές δυνατότηες.

Σε μια εποχή που ο έλεγχος του νου γίνεται με μαθηματική ακρίβεια το να σκεφτείς λογικά ειναι το παράλογο της εποχής μας...διότι μπαίνουν κώδικες συμπεριφορές που ισοπεδώνουν την νοήση των ατόμων.
Φαντάσου τι γινεται με την φτηνή μόδα το harlem shake που έχει γινει μόδα απο χιλιάδες άτομάκια χαμηλού επιπέδου...χορεύουν και πουλάνε τρέλα για να δειξουν ποσο cool ειναι...την ίδια μόδα κάποιοι την έιχαν παλια αφήνοντας μακριά μαλλια και μούσια οχι επειδή ηταν ροκαδες αλλά επειδή έτσι ηταν  η μόδα της εποχής.

Κάθε μόδα κρύβει και μια άβουλη συμπεριφορά, το ίδιο γίνεται και στην πολιτική μας σκέψη υγιή δυστυχώς δεν υπάρχει, ο κάθενας κάνει  οτι του πούνε χωρίς να το σκεφτεί το ακολουθεί φανατικά.
Παγκόσμια έχουμε μεγάλες εξελίξεις και κοινωνικές αναταράξεις

Στην Βουλγαρία η κυβέρνηση φιλοΕυρωπαικη Γερμανική  του Μπορίσωφ παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο που έγινε με το θέμα της ενέργειας και το μέγα σκάνδαλο αυτο ο κόσμος αντέδρασε απο την πρώτη μέρα αυθόρμητα οταν ειδε τους λογαριασμούς του ρεύματος φουσκωμένους...βλέπεις στην Βουλγαρία λογικές χαράτσι δεν περνάνε για πλάκα!!!

Στην Γαλλία έχουμε καταλήψεις εργοστασίων, κόσμος στους δρόμους κόντρα στον προδότη νέο προέδρο  Ολάντ , στην Ιταλία είχαμε την ανάδειξη μια νέας δύναμης το κίνημα των πεντε αστέρων που ειναι το αυθεντικο κίνημα των αγανακτισμένων της γείτονας χώρας ενώ αντίθετα εδώ έχουμε χωρίσει τους πολίτες σε ΑνθΈλληνες και Προδότες και σε επαναστάτες κλπ...
Βλέπουμε μονο ανάπτυξη σε μια χώρα που έχει γινει σύντριμμια και ένα μεγάλο φαγόποτι της εναντιον της  δημόσιας περιουσίας...

Το ξεπούλημα έχει ξεκινήσει πουλάνε έναντι ψίχουλων την δημόσια περιουσία και σύντομα θα ξεπουλήσουν το φυσικό αέριο και το Πετρέλαιο...λές ρε παιδια χρωστάμε...καταρχάς κάνενα κόμμα δεν μιλάει για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου να μάθουμε ΠΟΣΟ ειναι αυτό το χρέος χωρίς τους τόκους!!!

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις και κυρίως ο ΣΥ.ΡΙΖΑ που ευαγγελίζεται το νέο άφθαρτο πρόσωπο της Ελλάδος ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική γραμμή με αυτό που έβριζε πριν τις εκλογές...διότι ειναι γλυκός ο δρόμος της εξουσίας...βέβαια το αντίποδα και τεχνιέντος που έχει φτιάξει το σύστημα που μας κυβερνάει ειναι οι ναζιστές της Χ.Α

Έχει εγκλωβιστεί ο κόσμος μεταξύ νέου δίπολου Χ.Α και ΣΥ.ΡΙΖΑ και αυτό τα λεει όλα απο την μια ο κόσμος έχει σημαντικα προβλήματα επιβίωσης και κανεις δεν το τονίζει αυτό...στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα και χωρίς να βρούμε το πρόβλημα δεν θα βρούμε τις λύσεις...

Για να γινε αυτό χρειάζονται νέες κινητοποιήσεις και κινήσεις αλληλεγγυής χωρίς κομματικές-ιδεολογικές διαφορές οπως ο κόσμος κάνει στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ και στην Θράκη κόντρα στα μεταλλεια χρυσού που έχει ξεπουλήσει η κυβέρνηση της ντροπής...

Υπάρχουν λοιπον κινήσεις που μπορούν να αλλλάξουν τους συσχετισμούς στο πολιτικό σύστημα αρκεί βέβαια να φύγουμε απο αυτές τις γαμημενες νοοτροπίες του βολέματος, της πουστιάς και της μιζέριας ας αφήσουμε λοιπον  τα προσωπικα πίσω για να αλλάξει κάτι στην Ελλαδίτσα αλλιώς αράχτε στο fb βγάλτε φωτογραφίες και κάντε αφθονά likes και shares  και μην νοιάζεστε και κλαίτε για τους νεκρούς του μνημονίου...η αδιαφοριά σας ειναι εκείνη που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ το κόσμο και όχι η φτηνή παιδιάστικη δικαιολογία οτι για όλα φταίνε οι πρόδοτες πολιτικοι!!!

Σας πήραμε χαμπάρι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου