Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

sorry we closed


Κλείνει η πλατεία οριστικά έκανε το κύκλο της, ύστερα απο 4 χρόνια και κάτι μήνες νιώθω οτι ειναι ο καιρός να πάψουμε τα πολλά λόγια,τση κουβέντες και τις παρόλες που λέμε στην Ζάκυνθο.
Απο εδώ και πέρα μετράει μόνο η ανθρώπινη επαφή.

Πειραματίστηκα μέχρι να βρώ την φωνή μου και να πω τις γνώμες μου στο κόσμο, δεν ξέρω εαν πέτυχα κάτι...ίσως είμαι ενα ακόμα τούβλο στο τοίχο.
Δεν ειμαι ουτέ απαισιόδοξος, ουτέ αισιόδοξος ζώ το τώρα και αυτό το τώρα πρέπει να το παλέψουμε αν θέλουμε μια κοινωνία ελεύθερη και δημοκρατική.

Χάσαμε τα παντα, τον εαυτό μας και βγάλαμε προς τα έξω το χειρότερο εγώ μας!!!
Τέρμα πλέον οι αυταπάτες ήρθε ο καιρός να δώσουμε το δικό μας μήνυμα οτι κουφάλες κοιτάχτε να δείτε τα κάνατε μαντάρα, ήρθε ο καιρός μας!!!

Δεν ξέρω αν αυτοί οι παράξενοι καιροί τι θα μας πούνε και τι θα μας φέρουν, ειχα πει οτι στις πλατείες θα δωθούν μάχες(και κυριολεκτούσα).
Δυστυχώς τόσο καιρό έλεγα οτι η βία που δεχόμαστε θα ξεσπάσει, κάπου και  ενα νέο παιδί δολοφονήθηκε άνανδρα απο το μαύρο παρακράτος έτσι  όπως δολοφονούνται καθημερινα απο το ίδιο το  κράτος οι ζωές μας...και εμεις δυστυχώς γυρίζουμε την πλάτη στο πρόβλημα

Προσωπικά δεν πρόκειται να γυρίσω καμια πλάτη στο μέλλον αλλά θα το παλέψω για έναν κόσμο καλύτερο και πιο όμορφο παρόλo τις γύρω μας ασχήμιες....

Τρία πράγματα χρειάζονται
Αλληλεγγυή
Αυτόργάνωση
Παιδεία

Νόμιζω  αυτή η εποχή ειναι οτι καλύτερα για να δράσουμε  πέρα απο διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και του παρόντος...οτι έγινε έγινε ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, αρκεί να τον διαχειριστούμε σωστά!!!

Τελείωσαν οι διαχωρισμοί η θα κάνουμε κάτι η θα μας φάει η μάυρη αυγή...
Εν κατακλείδι  η παρούσια μου εδώ προς τελείωσε
 Απο  εδώ και πέρα θα τα λέμε είτε απο κοντά η στο fb,  θα διατηρήσω μονο ένα ιστολόγιο που αφορά την ποίηση (λόγω υποχρέωσεων δεν προλαβαίνω κιόλας για περισσότερες δράσεις!!!)
Μέχρι τότε κρατήστε ψηλά το κεφάλι και ας φυσάει κόντρα
Θα ανταμώσουμε σε νέες περιπέτειες πάντα στην πλατεία

Γιάννης Γάσπαρος

 Κάνω τη γλώσσα μου την πορφυρένια, ατόφιο μολύβι·
και τη ψυχή μου ένα απέραντο από στίχους καλύβι.
Ρίχνω το κάστρο σας, φτύνω του άστρου σας την κόχη.
Γίνομαι αύρα αλμυρή και στερνοβρόχι.


                                                        ΥΓ
     http://poihsikaixaos.blogspot.gr/ το ιστολόγιο που θα ανεβάζω διαφορά καλλιτεχνικά δικά μου και αλλών φίλων κείμενα!!!
                                                    

4 σχόλια:

  1. Πιστεύω πως όλα όσα είπες χρειάζονται μα το ιστολόγιο μας έδινε και κάποιες πληροφορίες και αφορμές για συζήτηση. Ίσως μας έδινε και το έναυσμα για καθημερινή επαφή στις πλατείες και στους αγώνες. Ελπίζω να ανταμωθούμε πλέον όλοι στον αγώνα για την ελευθερία και τη δημοκρατία χωρίς ενδοιασμούς και διαχωριστικές γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταφορές Μετακομίσεις
    Εάν επιθυμείτε μία γρήγορη, άνετη και οικονομική μετακόμιση τότε απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρία μας. Αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις των οικοσυσκευών σας από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό!

    Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε τα έπιπλά σας, αναλαμβάνουμε τη να συσκευάσουμε όλα τα αντικείμενα σας και τα επανατοποθετούμε στο νέο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει. Με τη βοήθεια ειδικών ανυψωτικών μηχανημάτων το έμπειρο συνεργείο μας φέρνει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

    Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας η εταιρία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει όλες τις οικοσυσκευές σας οικονομικά, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης προς τον πελάτη.
    Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων και η διεύρυνση της παγκόσμιας αγοράς έχουν δημιουργήσει την ανάγκη άμεσης και οικονομικής αποστολής εμπορευμάτων και σε παγκόσμια κλίμακα πλέον.
    Η εταιρίας μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των προϊόντων της επιχείρησης σας και εκτός των συνόρων της χώρας, δίνοντας σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για την πορεία της τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων .
    Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο τη μεταφορά όλων των αντικειμένων της επιχείρησής σας, αλλά και το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση τους.

    Διαθέτουμε τα κατάλληλα αποθηκευτικά μέσα και υλικά συσκευασίας ώστε να προστατέψουμε επαρκώς και να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα μηχανήματα, τα έπιπλα αλλά και κάθε άλλο είδος αντικειμένου στη νέα έδρα της επιχείρησής σας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μία οικονομική και συμφέρουσα προσφορά μετακόμισης που θα ανταποκρίνεται σ
    Το πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών , το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τα μεταφορικά μέσα και οι χώροι αποθήκευσης που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε την ασφάλεια αλλά και την ταχεία παράδοση των προϊόντων σας στον προορισμό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόκκας Μετακομίσεις Μεταφορές
    Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας από το 1990. Με 30 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στις μετακομίσεις και μεταφορές, ένα
    άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό τελευταίας
    τεχνολογίας, οι Μεταφορές Μετακομίσεις Κόκκας με έδρα την Αθηνά, σας εγγυάται μία μετακόμιση απαλλαγμένη από φθορές, άγχος, προβλήματα και καθυστερήσεις! Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής άμεσα με ένα τηλέφωνο στο 6944332741
    Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος
    Το eodigos είναι ένας πανελλαδικός επαγγελματικός οδηγός, όπου μπορείς να βρεις οποιαδήποτε κατηγορία και οποιοδήποτε επάγγελμα!

    i-need
    Ο καλύτερος τεχνίτης ή τεχνικός βρίσκεται δίπλα σου με ένα κλικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή