Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η πρώτη μου ποιητική συλλογή(ίσως και η τελευταία)

Την έχω γράψει απο το 2006 έως το 2009 περιέχει μια απόπειρα ποίησης αν και δεν ειμαι ποιητής αποποιούμε μετά μανίας τον όρο αυτό, τον χαρίζω σε επαγγελματίες του είδους!!!

Αν πατήσετε στο link σαν βγάζει κατευθείαν

Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές μετά τις 15 Αυγούστου το ιστολόγιο θα επανέρθει σε κανονικούς ρυθμούς!!!

 http://www.scribd.com/doc/46230947/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Απαράδεκτη συμπεριφορά απο Γιατρό και η άποψη μου


Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου αρνείται τη χορήγηση ηλεκτρονικής εντολής σε ασθενείς για ιατρικές εξετάσεις κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας. Ασθενής προσπαθεί επί ένα μήνα να πάρει μια τέτοια εντολή για ιατρικές εξετάσεις που έκανε, σύμφωνα με τις αρχικές χειρόγραφες οδηγίες του γιατρού, και δεν το πετυχαίνει. Πότε ο γιατρός λείπει σε συνέδριο, πότε ειδοποιεί ότι βρίσκεται εκτάκτως για προσωπικούς λόγους εκτός Ζακύνθου – σημειωτέον ότι δέχεται μόνο Δευτέρα και Τετάρτη - πότε είναι πνιγμένος στη δουλειά και δεν μπορεί ν’ ασχοληθεί με το ζήτημα του ασθενούς, πότε το ηλεκτρονικό σύστημα δε λειτουργεί. Με αποκορύφωμα, στην τελευταία μετά από καμιά δεκαριά προσπάθειες, ο ασθενής να βρεθεί μπροστά σε έναν έξαλλο γιατρό που πετάει ψηλά το ποντίκι του υπολογιστή και ωρύεται ότι είναι γιατρός κι όχι γραμματέας, ότι δουλειά του είναι να εξετάζει κι όχι να γράφει και που συστήνει στον έκπληκτο και αποσβολωμένο άρρωστο να απευθυνθεί όπου νομίζει και να πει τα παράπονά του. Κι αυτό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και άλλων ασθενών που ήταν παρόντες, αποτελεί πάγια συμπεριφορά του συγκεκριμένου γιατρού. Τελικά, γιατί όλοι εμείς πρέπει να «πληρώνουμε» -ουσιαστικά και μεταφορικά– τα σπασμένα ενός σάπιου συστήματος που οι λειτουργοί του, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, μας έχουν οδηγήσει ως εδώ; Ποιος έχει ευθύνη να παρέμβει και να εξυγιάνει το σύστημα; Ποιοι είναι οι βλάκες και ποιοι οι έξυπνοι; Ας μας απαντήσουν.
Αυτό το ειδα στο Ζακυνθινό blog Ατσάραντος

Ειναι γεγονός που ορισμένοι γιατροί στο Ε.Σ.Υ δεν κάνουν σωστά το λειτούργημα τους και αρνούνται να εξυπηρετήσουν τον ασθενή, διότι πολύ απλά όπως γράφει ο κατάγγελων για να σε εξυπηρετήσει πρέπει να τα πάρει χοντρά...αυτό ειναι που με κάνει και ξενερώνω με το Ιατρικό λειτούργημα διότι δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές έχουν γίνει καρκίνωμα, στην Γερμανία πχ έχει το δικαιώμα ο ασθενής αν δεί ότι ο γιατρός δεν τον εξυπηρετεί η έχει κάνει κακή λάθος διάγνωση να τον καταγγείλει στην διοίκηση του νοσοκομείου και να ζητήσει αποζημίωση, πράγμα βέβαια απίστευτο για τα Ελληνικά δεδομένα μιας και η κομματική σαπίλα και η αλληλεγγυή καλοβολεμένων γιατρών που ανήκουν σε αριστερές κυρίως παρατάξεις ειναι ισχυρή.

Τα προβλήματα του ιατρικού κλάδου ειναι αρκετά και αντί να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές έχουν μετατρέψει τα νοσοκομεία σε μαγαζάκι τους για ολίγους που δυστυχώς δεν ΤΙΜΟΥΝ τον όρκο του Ιπποκράτη, αν κάνεις καταγγελία επίσημη στον Ιατρικό σύλλογο θα πρέπει  πρώτα να γίνει πειθαρχικό συμβούλιο  που σε ένα μεγάλο σημείο εξαιτίας κομματικών συμφερόντων θα αθώωσουν τους επίορκους γιατρούς!!!

Σε μια Χώρα που πρέπει να αλλάξει πιστεύω σαν νέος άνθρωπος και σαν επιστήμονας του χώρου αυτού ότι πρέπει να μπεί μαχαίρι και να γίνουν τομές, να ξεβρωμίσει ο τόπος απο συμπεριφορές όπως καταγγέλει ο ασθενής και να εξυπηρετείται άμεσα και ΤΣΑΜΠΑ ο ασθενής και όχι απλά να αναγκαστεί να τα δώσει αδρά για να του γράψουν τα φάρμακα του η απλά να κάνει την εξέταση του!!!

Ειναι καιρός να ξεφύγουμε απο αυτό το νοσηρό κλίμα και να μετατραπούμε σε μια Ευρωπαική χώρα στο τομέα της δημόσιας υγείας  όπου ο ασθενής θα έχει στα δημόσια νοσοκομεία την ιατρική πλήρη  κάλυψη που δυστυχώς δεν υπάρχει

Βέβαια το κράτος δεν πληρώνει τους γιατρούς με τις εφημερίες, τα χρωστούμενα κλπ που για μένα ειναι επίσης απαράδεκτο και αντί ο γιατρός παρόλες τις δυσκολίες που έχει αντί να ειναι πιο κοντά στον ασθενή και στον πολίτη αυτής της χώρας δεν πρέπει επ'ουδενι να συμπεριφέρεται ούτε σκληρά, ούτε να μην εξυπηρετεί, ουτέ να ζητάει χρήματα...

Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα διότι ένας κακός γιατρός μπορεί να κάνει επίσης κακό και σε άλλους νέους γιατρούς διότι εκτός απο τον ιατρικό του χαρακτήρα έχει και ρόλο εκπαιδευτικό προς τους νέους συνάδελφους του!!!







Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πολιτική πρόταση


Δείτε το βίντεο και μετά απορήστε γιατί αυτός ο αλήτης ο πρώην υπουργός Παπακωνσταντίνου δεν έχει πάει ακόμα φυλακή?
Κατα τα άλλα θα μας σώσει ο Αλέξης Τσίπρας και η Ρένα δούρου...ας κάνει ένα κόμμα μια πρόταση ειτε ανήκει στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολιτευσή για να πάει φυλακή ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου και να περάσει απο ειδικό δικαστήριο τότε θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό
Φοβάμαι όμως ότι δεν θα γίνει αυτό ποτέ...θα παραμείνει όνειρο θερινή νυκτός!!!



Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εγώ ο δημόσιος κίνδυνος(Public Enemy)


Πρίν λίγο καιρό ειχαμε εκλογές όπου ο λαός διαμόρφωσε τα αποτέλεσματα και την θέληση του, σε αυτή την προεκλογική περίοδο έγιναν πολλά σκηνικά...τα όποια και σε προσωπικό επίπεδο προσπάθησαν να με εκβιάσουν διάφορα λαμόγια του κατεστημένου.



Όταν μιλάω για κατεστημένο για εκείνους που έχουν τα μέσα ενημέρωσης στο νησί και τα όποια συναποφάσισαν το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών.



Ορισμένοι κύκλοι με είχαν πλησιάζει και μου είχαν ζητήσει το ευτελές ποσό(!!!) των δεκά χιλιάδων ευρώ για διαφήμιση και για προεκλογικό υλικό και υποστήριξη ενός συγκεκριμένου προσώπου της οικογένειας μου το όποιο πολιτεύτηκε.



Αυτό θα συμπεριλάμβανε ένα πακέτο δημοσιευμάτων φιλικών προς το άτομο αυτό και γενικά για το επηρεασμό της ψήφου των πολιτών με βομβαρδισμό της κοινης γνώμης με θετικά δημοσιέυματα....



Βέβαια ειμαι εναντίον αυτής της λογικής των πληρωμένων δημοσιογράφων διότι πολύ απλά δεν εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες μου κάτι τέτοιο, δεν μου αρέσει γενικά η πληρωμένη δημοσιογραφία ή όποια αντι να προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση δυστυχώς ανάλογα με το ποιος πληρώνει ειναι αυτή η όποια ποδηγετεί την σημερινή κοινωνία.



Θα μου πει κάποιος γιατί δεν τα έλεγες τότε και τα λές τώρα ένα μήνα μετά τις εκλογές...διότι δεν μου αρέσει να παίξω άγριο παιχνίδι με τα λαμόγια, ούτε καν δεν τους δίνω σημασία μου αρέσει μέσα απο το διάλογο να ειμαι κύριος σε αυτά που λέω και αυτά που πιστεύω.



Τα λαμόγια βέβαια είτε σε τοπικό επίπεδο, είτε σε Πανελλήνιο είναι αυτά που δυστυχώς ακόμα και σήμερα διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου σε μια μεγάλη μερίδα του κοινού το όποιο δυστυχώς δεν έχει το πνευματικό επίπεδο να ψαχτεί και να μάθει την αλήθεια!!!



Δεν θα μιλήσω για το πως με αντιμετωπίζουν και με έχουν σταμπάρει σαν το No1 Public Enemy του νησιού(λές και εγώ ανατίναξα κάνα δημόσιο κτίριο ή ειμαι κάνας κοινός κλέφτης) αλλά το ζήτημα ειναι ότι το να εκφράζεις ελεύθερα και δημοκρατικά την άποψη σου, χωρίς να ανήκεις στο δικό τους μηχανισμό ειναι μεγάλη πληγή για αυτούς...



Δυστυχώς η ευτυχώς ανάλογα ο καθένας απο την μεριά την οποία έχει και υποστηρίζει η αλήθεια ειναι ότι κανένας απο εμάς δεν έχει συναλλαγεί με αυτά τα λαμόγια τόσα χρόνια στο νησί, ξέρουμε την διαδρομή τους πως απο ένα μηδενικό ξάφνικα βρέθηκαν ιδιοκτήτες εφημερίδας και εντύπων γραφικής ύλης!!!



Πως γλύφουν τους εκάστοτε εξουσιαστές απο τους οποίους πληρώνονται αμυδρά για νά κάνουν το Θέαρεστο έργο τους!!!

 Η πλάκα ειναι ότι πλάσσαρονται σαν αριστεροί ορισμένες φορές και έχουν εργαζόμενους με μαύρα μπλοκάκια, ανασφάλιστους χωρίς ΙΚΑ και τα λοιπά....αυτή ειναι λοιπόν η αριστερή τους τοποθέτηση!!!

Για αυτό το σάπιο κατεστημένο το όποιο διαμορφώνει πληρωμένες ειδήσεις και αλλοιώνει συνειδήσεις η μεγάλη μαγκιά ειναι να μην τους πιστέψεις και μόνος σου να μάθεις...



Κάθε άρθρο τους ειναι εμετικό, κάθε παραπολιτικό στην εφημερίδα τους ειναι βγαλμένο μέσα απο ψυχοπαθολογικές καταστάσεις...μάλλον για αυτούς δημοσιογραφία ειναι του δούνε και λαβείν που αντιπροσωπεύει ότι πιο σάπιο υπάρχει στην δημόσια ζωή του τόπου μας!!!





ΥΓ Κλείνω με δύο τραγούδια του Πρίγκηπα της Ροκ Παύλου Σιδηρόπουλου αμετανοήτος και υποκριθείτε...και τα αφιερώνω σε εκείνους που ξέρω ότι διαβάζουν το κείμενο και κοκκινίζουν απο ντροπή!!!
ΥΓ1
Αν κάποιοι αμφισβητούν τα λεγόμενα μου εδώ είμαι για να τους αποδείξω με στοιχεία το πως βρώμικα κινήθηκαν και το πως κινούνται ακόμα!!!
Βέβαια το να παλεύεις με τα θηρία του τοπικού τύπου που έχουν τόσα φράγκα και τόσους τρόπους για να σε χτυπήσουν ειναι σαν να είσαι ο Δον Κιχώτης εναντίον των ανεμόμυλων...αλλά χίλιες φορές   Δον Κιχώτης παρά Εφιάλτης

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ορισμένα συμπεράσματα για το ποιος βοηθάει την κοινωνία




Στο βίντεο βλέπουμε μέλη του κινήματος δεν πληρώνω που επανασυνδέουν το ρεύμα που έχουν ΚΟΨΕΙ τα καθάρματα της ΔΕΗ στην Κοκκινια και στην Αθήνα όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα θα μους πεις ρε συ Γιάννη τι πρόβλημα έχεις εσύ...τι σε νοιάζει δεξιός εισαι στην τελική!!!

Να πάτε να γαμηθείτε εσείς σας το λέω με όλη την καλή διάθεση  λοιπόν όσοι πιστεύτε αυτό το τρόπο και έχετε μάθει να έχετε δικαιολογία για τα πάντα

Για μένα προσωπικά  πανω απο ΟΛΑ και απο ιδεολογία και απο σκέψεις και απο το προσωπικό μου βόλεμα  ειναι ο άνθρωπος ο απλός εργαζόμενος, εκείνος που δεν έχει μοίρα αφού το κράτος και τον κατέστρεψαν οι ίδιοι οι πολιτικοί ταγοί του.
Αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το κακό χάλι ζητάνε σημέρα τα ρέστα και το παίζουν και αντιστασιακοί στην βουλή(βλέπε ΣΥ.ΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ).

Δεν ειναι θέμα μνημονίων κύριοι ειναι θέμα πολιτικής βούλησης, τώρα που αγριέψε ο καιρός βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο της υποκρισίας και της εξουσίας του κράτους αλλά και του συστήματος εκείνου που δεν βοηθά τον συνάνθρωπο!!!

Για αυτό θεωρώ ότι το ΜΟΝΟ κίνημα που πραγματικά υπάρχει ειναι το  δεν πληρώνω που βοηθά τους εργαζόμενους, τους άπορους και τους φτωχούς!!!
ΥΓ
Θα ήθελα πάρα πολύ να δώ τον νέο Βουλευτή της Αριστεράς στο νησί Σταύρο Κοντονή να επανασυνδέσει το ρεύμα σε οικογένειες  που προσωπικα γνωρίζω και δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους  διότι υποτίθεται ότι ειναι αριστερός και θέλει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας!!!
Ιδού λοιπόν το πεδίο δράσης για να δούμε ποιός ειναι με τον πολίτη και ποιος τον κοροιδεύει



Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Τι είδους ελευθερία θέλουμε;


Έχετε αναρωτηθεί τι είδος ελευθερία θέλουμε σαν άτομα και σαν οντότητες στον Πλανήτη γή;

Η ελευθερία του ατόμου ειναι υποκειμενική διότι ο καθένας απο εμάς ανάλογα το περιβάλλον και τα βιώματα αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια της.

Δυστυχώς η ευτυχώς ζούμε σε ένα κόσμο που οι ανάγκες μας καθορίζουν την ατομικότητα μας...
Εαν εισαι βαριά αρρωστός έχει περιορισμένη δυνατότητες άρα η ελευθερία σου έχει κάποιους αναγκαστικούς φραγμούς!!!

Οταν ζείς σε ένα περιβάλλον κανιβαλικό τότε και εσύ για να προστατεύσεις την ελευθερία σου και την ατομικότητα σου προσπαθείς να γίνεις και εσύ απο θύμα να γίνεις ο θύτης, έτσι μια φυσική συνέχεια στο βάσιλειο των ζώων που ο άνθρωπος δυστυχώς παρόλο την λογική που διαθέτει δεν μπορεί να την αποφύγει.

Έχουν χιλιάδες έρευνες πάνω στο θέμα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τα συμπεράσματα ειναι διάφορα και θεωρίες ειναι αρκετές δεν τις θεωρώ προσωπικά σαν δεδομένο διότι μεγάλο ρόλο για να βγάλεις ένα ασφαλή συμπέρασμα ειναι να εξετάσεις προσεκτικά όλα τα στοιχεία των ερευνών για την ανθρώπινη φύση.

Εκείνο που παρατηρούμε καθημερινά ειναι ότι για να βγάλεις μεροκάματο πρέπει να παίξεις με συγκεκριμένους κανόνες της ζούγκλας, δηλαδή να εισαι έξυπνος ώστε να μην σε εξαπατήσουν και να στην φέρουν, ο ανταγωνισμός ειναι πολύ σύνηθες φαινόμενο στην πραγματικότητα και έχει να κάνει με μια υποσυνειδήτη τάση του ανθρώπου για ζώωδη κυριαρχία.

Θέλει να ειναι ο αρχηγός ο εξουσιαστής ώστε να μην αναγκαστεί να είναι δούλος κανενός, αλλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ανταγωνιστεί τους άλλους δούλους στο χώρο εργασίας τους

Αυτη η έμφυτη τάση του ανθρώπου να ειναι σε όλα κορυφαίος και πρωτόπορος δεν ειναι απαραίτητα κακή αλλά ούτε και καλή διότι πρέπει να έχει την επίγνωση των δυνατότητων σου και όχι γενικά και αόριστα να προσπαθείς να υπερέχεις με το ζόρι στους άλλους!!!

Διαπιστώνω καθημερινά σε προσωπικό επίπεδο αυτή την τάση του ανθρώπου να προσπαθεί να ξεπεράσει τους άλλους με διάφορα μέσα κυρίως με ρουφιανιά, με ψέμμα και με τακτικές βρώμικου πολέμου!!!
Αυτό δημιουργεί μια εμπόλεμη κατάσταση στην κοινωνία και φτάνουμε στο σημείο μηδέν, στο σημείο εκείνο που ο ένας ειναι έτοιμος να φάει τον άλλον για να υπερασπιστεί την ελευθερία του και την ατομικότητα του.

Η Ελληνική κοινωνία είναι έτσι δομημένη όχι μόνο τα τελευταία 40 χρόνια αλλά απο την δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους, διότι αντί να κοιτάξουμε την συλλογικότητα μας σαν Έθνος, σαν παγκόσμιες οντότητες κοιτάμε πως θα φάει ο ένας τον άλλον, φτάνουμε σε σημείο μεταξύ μας τρίβης και αυτό παίρνει διαστάσεις διχασμού και εμφυλίου.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα γίνεται τώρα στην πολιτική σκήνη του τόπου με τα διλήμματα μνημόνιο-αντιμνημόνιο και τις γνωστές παπαρο ταμπέλες αναρχικός-δεξιός-πατριώτης-εθνικιστής κλπ!!!

Ειναι θέμα σεξουαλικής δυσλειτουργίας όπως θα έλεγε το Κτήνος(γνώστο φίλος ροκάς) η μήπως ειναι τελικά θέμα ανθρώπινης φύσης;

Ποιος ξέρει...την απάντηση δεν πρόκειται να την λάβουμε ποτέ όσο ζούμε σε μια κανιβαλική κοινωνία που μας σπρώχνει με μαθηματική ακρίβεια στο κατήφορο...


ΥΓ Το κείμενο αυτό πηγάζει απο το προβληματισμό που μου έχουν προκαλέσει τα φαινόμενα αυτοκτονιών που έχουν γίνει όλο και πιο έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα...πιστεύω ότι ο άνθρωπος αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση που ζούσε ήταν μια αυταπάτη και μια μεγαλειώδης φούσκα και αντί να απελευθερωθεί και να ωριμάσει επέλεξε την εύκολη λύση...το τέλος της ζωής του!!!
Όπως είπε και μια ψυχή κάποιοι δεν ειναι γεννημένοι για τα δύσκολα...

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Music for the beast...οι μουσικές μου επιλογές για το καλοκαίρι 2012

Γενικά η μουσική ειναι ένα είδος που μου δίνει δύναμη και πίστη, δεν ειμαι απο τους τύπους που ακούν ροκ μουσική για να πηδήξουν γκομενάκια η να πιουν για να ξεχάσουν...για μένα η ροκ ειναι κάτι το παραπάνω ειναι μια μουσική που είναι τα πιστεύω μου...
Καλή η mainstream club μουσική αλλά δεν μπορείς να ξεσπάσεις ακούγοντας τον κάθε παπαρά που κάνει ρεμιξ...αν θέλεις μουσική αυθεντική και αρχιδάτη θα ακούσεις ροκ, διότι η ροκ περιλαμβάνει όλη την φιλοσοφία και ειναι αποτυπωμένη στο DNA σου!!!
Θα φτιάξω μια μουσική λίστα απο ροκ-heavy metal τραγούδια αφιερωμένη στον φίλο με το παρατσούκλι το Κτήνος που πιστευώ θα του αρέσουν επειδή ειναι αλάνι και αυθεντικός τύπος και όχι σκατοφλωρός που έχει γεμίσει το νησί μας!!!!



1000mods Έλληνες στονεράδες απο την Κορινθία μπάντα αρχιδάτη στο επίπεδο των kuyss Απο σουηδία οι Grand Magus σε ενα επαναστατικό τραγούδι που τα σπάει!!! Μεγάλη heavy metal μπάντα που τα σπάει oi Iron Maiden και όποιος διαφωνεί η έχει ενστάσεις να έχει κακό ψόφο και να του πέσει το καβλί...χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η μέταλ σκηνή ουτέ περιοδικά σαν το metal hammer. Κuyss και δεν ειμαι καλά το κτήνος θα κωλοχτυπιέται με το τραγούδι αυτό απο μια μπάντα που στην Ελλάδα έχει αρκετούς φανς Απο τον αγαπημένο δίσκο masters of reality των black sabbath μεγάλη μπάντα που διδαξαν στον κόσμο την ροκ μουσική όχι μέσα απο χίπικες μαλακίες αλλά με ρεαλισμο στους στίχους με δυνατά riffs απο τον καλύτερο κιθαρίστα στο rock tony iommi. Έλληνες οι Lucky Funeral απο τους πιο δυνατούς στο hard rock stoner ιδίωμα με επιρρόες απο pantera μέχρι black sabbath το κομμάτι λέγεται start the revolution ειναι απο το τελευταίο δίσκο τους the dirty history of mankind Δεν έχω να πω τίποτα για τους monster magnet...οι άρχοντες του σκληρού ροκ την δεκαετία του 90 που δυστυχώς δεν υπάρχουν αφού ο κύριος Wyndorf τους διέλυσε δύο φορές λόγω προβλημάτικης συμπεριφοράς(τα ναρκωτικά και τα πολλά γαμήσια δεν ειναι γερός συνδυασμός τελικα!!!) whos gonna teach from behind...ειναι το ηθικό διδαγμά στο powertrip Περάσαμε στον Κωλόγερο της rock τον Lemmy που ειναι γνωστός για τις ροκ επιδόσεις του...στο κομμάτι eat the ritch κάνει μια ηθική πολιτική πρόταση...φάτε τους πλούσιους αν και δεν ειμαι της λογικής του φαγώματος γιατί δεν ειμαι πλούσιος(απλά ζω σαν πλούσιος για να σας τρολάρω) συμφωνώ απόλυτα με τον σύντροφο Lemmy φάτε τους πλούσιους και γαμήστε τις κόρες τους!!! Άλλη μια άρρωστια δικιά μου οι Nightstalker η αλλιώς οι Έλληνες παλιο χαρντροκάδες με τον Αργύρη η αλλιώς Argy να δίνει ρέστα(ο τύπος με το μακρύ μαλλί στο βίντεο) just a burn ενα κομμάτι για πραγματικό κάψιμο, burn και τα μυαλά στα κάγκελα Δεν πάω τις διασκευές σε κλασσικά κομμάτια αλλά εδώ ομολογώ ότι οι Orange Goblin εδώ τα έσπασαν το κομμάτι των Black Sabbath απαιτεί σεβασμό και εδώ το hands of doom ακούγεται εξίσου δυνατό με το αυθεντικό Pantera μια μπάντα που θεωρείται απο πολλούς cult για μένα θεωρείται οτι καλύτερο μετά τους Black Sabbath και τον Bob Dylan έχει βγάλει η γαμημένη χώρα που λέγεται Αμερική, αυθεντική σαπίλα παρακμή και δύναμη εδώ απο τα τελευταία κομμάτια τους revolution και βέβαια το ριφάκι ειναι όλα τα λεφτα στην αρχή Μικρός στα 8 χρόνια ο Θείος Αντώνης πορωμένος μεταλάς εβαζέ στο σπίτι της γιαγιάς Venom και τα έπαιζε πλέον τους ακούω και γουστάρω...φόρο τιμής το Countless bathory μια τρομερή μπάντα που έγραψε ιστορία στο Heavy Metal κυρίως στο πιο σκοτεινό το Black Metal που μπορεί να το πείς και σατανιστικό(ήταν τότες της μόδας την δεκαετία 80), τρομερό κομμάτι που με συγκινεί γιατί ειναι αυθεντικό metal Για τους wasp πολλοί λένε ότι ειναι κακά ποζέρια για μένα ειναι μια ακόμη αξιολογή heavy metal μπάντα παρεξηγημένη αλλά παρα πολύ καλή στο κομμάτι Babylon Burning(η βαβυλώνα καίγεται) κάνει μια προσέγγιση που με εκφράζει τρομερά διότι αργά η γρήγορα το σύστημα θα ΚΑΕΙ Warlord μια μπάντα που ανήκει στο χώρο του Επικού heavy metal που μου αρέσει γιατί έχει μελωδία και δυναμισμό καλά φωνητικά και δυνατά riffs εδώ στο καλύτερο κομμάτι τους το deliver us...θυμίζει κάπως Iron Maiden στα πρώτα τους χρόνια Μπορείτε να κατεβάσετε τις επιλογές στο παρακάτω link
http://www.mediafire.com/?zg8znz2m8lpq1yc 
ΥΓ
Αφιερωμένο η μουσική επιλογή στο Κτήνος και στο παιδί με το bmx που με βοήθησε ύστερα απο σπουδαία πολιτικο-κοινωνική κουβέντα

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Επιτέλους μια άποψη που με εκφράζει

Με τον φίλο Πασπαρογατο- Γιωργος Αντωνιαδης διαφωνούμε σε πολλά ιδεολογικής φύσης θεματα ωστοσο στο παρακάτω βίντεο συμφωνώ 100%




Θα ετοιμάσω σύντομα και εγώ βίντεο για τις εξελίξεις σύντομα μέσα στο καλοκαίρι...